Kingdom Online 2. alfa testi

Gifmimana
28-10-2013, 16:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar.

Bir mmorpg tutkunu olarak senelerdir Knight online oynuyorum. Uzun zamandır knight online oynamamın sebebi oyunun akıcılığı ve savaş sisteminden kaynaklanıyor. Lakin artık knight online oynamaktan vazgeçip yeni şeyler denemeye karar vermiştim. Tam bu esnada yine aynı yapımcı firmadan başka bir oyunun alfa test sürümünde olduğunu öğrendim. Oyunun ismi Kingdom Online. Bildiğiniz üzere noah systemin yaptığı oyunun bu kadar tutulmasının sebebi savaş sistemiydi. kingdom onlineda'da aynı şekilde savaş sistemi, kaleler, sınıflar, pvp sistemi çok gelişmiş durumda. beni çok etkileyen bu özellikleri denemek istediğim için alfa testi sürümüne katıldım. ve katılma hakkı kazandım. denedikten sonra anladım ki kingdom online oynayacağım yeni oyun oldu. oyunda ki crafting sisteminden tutun questlere kadar hiç bir şekilde sıkılmıyorsunuz. kendi lejyonunuzla birlikte haritada ki toprakları fethediyor ve bunun mücadelesini veriyorsunuz. kendi bölgenizi geliştirip askerlerinizi kullanabiliyor ve kaynaklar için savaşmak zorunda kalıyorsunuz. kısacası kingdom online tam bana göre bir oyun oldu. 

şimdi oyunun 2. alfa testi için key dağıtıyorlarmış. bildiğiniz gibi mmorpg oyunları tek başına oynanmıyor ve arkadaş edinip birlikte oynayabileceğim oyuncular arıyorum. kingdom onlineı benimle oynamak isteyen oyuncular varsa raidcall açıp takılabiliriz. bana özel mesaj yoluyla yazabilirsiniz ama öncelikle key almanız gerekiyor key almanız için gereken ise facebook sayfalarından etkinliklere katılmak

Oyunun facebook sayfası https://www.facebook.com/KingdomOnlineTR?ref=hl