ram 2 ay kullanıldı ramleri 2+2 4yapınca elmde kaldı..
satılıktır
fiyatı30 tl dir...
05456051237
kingston 1gb ddr2 800mhz ram
fiyat 25 e düştü ilgilenenler pm atsın ..
kingston 1gb ddr2 800mhz ram
gigatekte 1. eli 35 tl. Erzurum'a kargo ücretini vererek gönderebilirsen alırım.
kargo ücretini bn verirsem 15/20 tl arasına denk gelior.. kargo ücretini vererek 25 tl ye son fiyat alabilirsin..
1 gb olan kalsın. 2. el üründe kargo parası 1. el fiyatına denk geliyo. Sen bana 2gb olanı kargoyu ödeyerek 45 tlye yollarsan alırım. Bende ram satıorum ama 2. el olunca yarı fiyata iniyorum. Böyle yüksek takılmaya gerek yok.
yok ilgilendiğin için teşekkür ederim.. en son kargoyu sen ödersin. 50 tl ye alırsın..
50 tl ok. Yalnız kargoyuda ben ödeyince 1. elden pek farkı kalmıyo. Kendini benim yerime koy sende +10 tl ile 1. el almazmısın. Yinede sen bilirsin 50tl nakit. İster kargo ile ister arkadaşınla ister otobüsle yolla seçim senin.
GÜNCEL fiyat düştü 20 tl kargo alıcıya aittir
Kingston 2gb ddr2 800mhz ram için 45 TL Kargo benden. PTT Kargo ile Ramin ücretini karşıdan ödemeli gönderebilirsin. Kargo ücreti 2 TL'dir. İstersen 45 TL iste, 47 TL ödeyeyim kargo ücreti dahil (oluyosa) isterden 2 TL sen öde benden 47 TL hadi en son 50 TL iste. Olumlu bakarsan PTT kargo ile konuşutum. Benim son teklifimde bu.
dostum. 2 lik mi 1 lik mi istiyorsun.. :))