arkadaşlar kingston hafıza kartım bozuldu allah rızası için bi yardımmmm.bilgileri okumuyo birde biçimlenmiyo
kingstonn
yapıcak bişe yok garantiye yolla.
eger diskini PC goruyorsa bu programi kullan:
Stellar Phoenix FAT & NTFS
nasıl yani bu kadar mı ümitsiz?
daha 10 gün olmadı ya alalı hiç mi bişe yapılamaz
ben şimdi bu programı ne yuapacam yani nasıl kullanayım???
birde herşey için tşk ederim
Blueteardropyapıcak bişe yok garantiye yolla.garanti bilgileri geri getirebilir mi? eger diski goruyorsa bilgileri kurtarmak icin yazidigim programi kullan. tamamen silinen dosyalari bile geri getirebiliyor.
bicimlendirmiyorsa ve okuyamiyorsan autorun gibi dosyalarla bulasan viruslerden de girmis olabilir. dedigim gibi goruyorsa yazidigim programi kullan. ama istersen kullanmadan once saglam bir virus tarayicisi ile tarama yap.
ingilizce varsa biraz cozersin. adim adim anlatmak cok uzun surer buradan.
burada TR aciklamasi var ama nasil yapilacagi anlatilmamis. ben cok kullandim bunu en kotu %98 ini kurtarabildim. geri kalanlar %100 idi.
tmm şimdi bilg görüyo ama bu bilgileri ben kurtardıktan sonra kartı kullanabilecek miyim garantiye dair herşey var bende şu anda ama son çare olarak garantiye yollmak istyiyorum
Virus taramasından geçirmeyi dene. Büyük bir ihtimalle virus vardır. Eğer taramana ragmen çalışmıyorsa bilgilerini kurtar ve yenısını iste garantiden
bilgileri kurtardıktan sonra biçimlendirmeyi dene.
HAFIZ KARTIN BİÇİMLENMİYORSA YAPACAK BİRŞEYOK SERVİSİNE BAŞVUR
ewet biçimlenmiyo hala uğraşıyorum
az önce önerdiğiniz programda fös çıktı bilgileri görmüyo bile nasıl kurtarsın?
program fos degil. ben defalarca kullandim. cok kisinin bilgilerini kurtardim. tamamen umutsuz durumlarda bile ise yaradi. tamindir.com dan verdigim farkli versiyon sanirim. oradan indirdiysen duzgun calismamis olabilir. ya da sen cozememis olabilirsin.
Stellar Phoenix FAT & NTFS tam olarak bu sekilde yazan programi indir. ve ayrica FULL versiyon bulman gerekir. bende guncel olmayan eski bir versiyonu var. bir yerden lisans kazanmistim hala kullaniyorum guncellemeden...
az önce verdiğiniz program kartı tanımıyo ki nasıl bilgileri kurtarayım
o zaman bunlari dene:
once: http://www.recovermyfiles.com/
ancak VIRUS varsa diskinde bu programlarin calismasini etkileyebilir. o yuzden once virus taramasi yaptir. en azindan avira antivir i yukle, guncelle ve taram yap.