lanet olası bu adresi kınıyorum, aklı fikri belden aşağı,
http://tr.msn.com/
başka şey bilmez mi bunlar?neyi anlatmak istiyor?geçende bir başka üye de konuyu ele almıştı.Bu site yetkililerce ltf. uyarılsın.Adult site olmuş çıkmış.
kınıyorum,
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
977 mesaj
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
aslında msn nin bir suçu yok msn haberlerinin çoğu ekolayın
Son Düzenleme: Toxic ~ 29 Temmuz 2009 21:12
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Aslında ayıp yerleri göstermedikleri sürece adult site kabul edilmiyor ama ben de kınıyorum.
Yıllanmış Üye
159 mesaj
ya kardeşim ekolayında bu siteye milyonlarca insan giriyor reklamı koyan şahıslar bunları düşünerek herkesime hitap edecek şekilde koysunlar kardeşim..e-kolay diye bel altı konulmaz...
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
ya kardeşim ekolayında bu siteye milyonlarca insan giriyor reklamı koyan şahıslar bunları düşünerek herkesime hitap edecek şekilde koysunlar kardeşim..e-kolay diye bel altı konulmaz...haklısın kardeş msn herkesin gönül rahatlığıyla gezebileceği bir site olmalı ama yine söylüyorum msn ekolayın içeriklerini yayınlıyor
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Ama çoğu bilgisayarın açılış sayfası tr.msn.com olduğu için çocuklar girdiğinde ilk gördükleri şey oradaki haberler oluyor. (ben küçükken her gün oradaki haberlere bakardım). Yani belaltından başka haber bulamıyorlar mı?