benim pc de norton vardı pc ile beraber gelmişti fakat süresi doldu bende kıs 2009 yükledim tr yaması ile fakat saatin ordaki kıs a sağ tıklayıp korumayı durdurmadan internete giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
kıs 2009 internet sorunu
Girdğin site belki zararlıdır kis izin vermiyor.. ondandır belki..
hayıraçılış sayfası yani google girmiyo sayfa görüntülenemiyor çıkıyo
guvenlik seviyesini kritik seviyesine ckemişsin biraz daha indir guvenlik duvarı seviyesini filna
ben hiç bir ayarıyla oynamadım ama bi düşüriyim
onları nerden indireceğimide söyler misiniz
anti-malware de web monitörü ayarlar perfomansa bak onu cizginisi orataya getir. bilmyiom bi suru yer var :S
ama istersen ebeveyn kontrolu kapat ;) parentel controlvar orda onu
Kaspersky ın hiç bir ayarı ile oynamadın değil mi?
Erdinç18anti-malware de web monitörü ayarlar perfomansa bak onu cizginisi orataya getir.denedim işe yaramadı zaten ebeveyn kontrolü kapalı
ama istersen ebeveyn kontrolu kapat ;) parentel controlvar orda
Windows'u yönetici haklarıyla mı kullanıyorsun yoksa standart kullanıcı haklarıyla mı?
eger kastettiğiniz denetim masasından girip kullanıcı hesabını girdiğimde
cenk
administrator yazıyobirde işletim sistemim vista yazmamıştım bilginiz olsun
Muhtemelen olay vistanın ayarları ile ilgili.Bende xp var.Daha önce vista hiç kullanmadım.Vista kullanan arkadaşlar belki yardımcı olabilir.
cvp gelmeyince bende bari kaldırıyım dedim revo unistalle kaldırdım fakat saatin orda logo gitmedi ve ordan hala tarıyor ayrıca program files tanda silin miyor buna yardımcı olabilecek biri var mı
Cenk ben senin yerinde olsam sistem geri yükleme yaparım(kaspersky ı yüklediğnden önceki bir zamana) olmazsada önce önemli verileri yedekler sonra format atardım.Ama sen gene aklında başka yöntem varsa dene olmazsa bence bunları yap.
cvp için teşekkürler onu hallettim tabi diğer cvp yazanlaradda tekrar teşekkürler ii akşamlar