kis2010 anti spam training uyarısı veriyor ben uyarıyı gizlemek değilde tamamen yok etmek istiyorum nasıl yapabilirim
kis 2010 9.0.0.736 sorun
Kaspersky 2010 Size eğitim veriyor. Bunun nedeni e-postalarda spamın bulaşmasının en büyük nedeni kullanıcı hatası ve bu hatalar size ekran karının yanması , anakartının yanması, sisteminin çökmesi , modemin patlatılması gibi zaralarla size dönüyor.
Peki bunları kim yapıyor?
Spam üreticileri veya amatör bile denmeyen size düşman kişiler tarafından yapılıyor.
Nasıl oluyorda bütün sistemime zarar verebiliyor?
Bir çok kod ile ve sistemi zorlama yollarıyla tüm sisteminizin ana yani bios dediğimiz. Parçalarının bozulmasına neden olarak bu tür zararları elde edebilme gibi sonuçlar doğuruyor.
Bunu nasıl yokedebiliriz?
Bu eğitime kaıtlarak. (Tavsiye ediyorum.)
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılar...
akıl akıldan ustundur . bu bılgı ıcın tsk ler .guzel ve acıklayıcı bır bılgı olmus . aklımın bır kosesıne yazdım.aslına bakarsan bu zarar veren kodları duymustum hatta bırsey arastırırken ufak bır sey buldum bu kodlar ıle ılgılı sanırım anakart ve hard dıskı yakan kodları vermısler paylasım sıtelerınde . artık bu kodlar coluk cocugun elıne gecıyor malesef . sırf aferın almak ıcın bazı sıtelerde butur seylerı paylasıyorlar . ben ınanmamıstım ama Diktatör arkadasımızın bu dedıklerınden sonra budurumu kafamda dogruladım . bırsey soracagım pekı bu zararlı kodları guvenlık yazılımları tespıt edebılıyormu . cunku gordugum bır sıtede gıcıklık olsun dıye face den aldıgı msn adreslerıne yollayacagını fılan soyluyorlardı .