Arkadaşlar daha 3-4 saate kadar hiçbir şey yoktu.pc'yi kapattım ondan sonra tekrar açtım ve MSN'i açayım dedim fakat açmadı.
windows güvenlik duvarına baktım Devredışı idi.Onda sorun yok.
Kaspersky'ı devre dışı bırakıp öyle denedim MSN açıldı.Daha önce msn ile ilgili bir uyarı vermemişti.
Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba?Kaspersky'ın hangi ayarlarına girip ne yapmam gerekiyor?
KIS 2010 Program engelliyor?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.KIS, WLM'i engellemez. Sorununuz başka bir şeydir. Ya da Messenger'ı resmi sitesi dışından bir yerden yüklediniz ve virüslüydü. Gerçi o zaman da virüs uyarısı verirdi.
Varsayılan (default) ayarlarda KIS, Messenger ve türevi yazılımları engellememe yönünde ayarlıdır. Eğer kullanıcı kendisi ayarları değiştirdiyse Adramiti'nin dediği gibi ayarları tekrar kontrol etmeli. Yok orada bir sorun yoksa eğer yukarıdaki mesajıma bakın.
Bir de tavsiyem, virüs veritabanı güncellemelerini ve başlangıç taramasını kendiniz ayarlamanız. KIS bilgisayarı en çok başlangıçta ve virüs veritabanını güncellerken kasar. Hatta Windows performans merkezinde (Win7) KIS için "Bilgisayarınızı açılışta en çok meşgul eden program" olarak tanımlanıyor :D
Veritabanı güncelleştirmelerini bilgisayarınızın açık olacağı bir saate ayarların her gün için. Bir de her taramanın ayarlarını değiştirin. Quick Scan ile Full Scan aynı derinliklte taramasın. Yoksa Quick Scan ile Full Scan arasında bir fark olmaz ikisi de saatler sürebilir.
2009'da o sorun vardı. 2010 sürümünde düzeltildi. Ben gayet rahat giriyorum.