öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorunum kis 2010 u etkinleştirememem anahtar dosyasını gösteriyorum ama yüklemiyor belirtilen lisans bu uygulama ile uyumlu değil diyor şimdi ben bunu nasıl etkinleştiricem varmı bi fikri olan yardım edin lütfen
kis 2010 yardım
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
a.) Deneme sürümünü kullanmalısınız.
b.) Kis 2009 kullanmalısınız
c.) Kis 2010 u satın almalısınız.
Sanırım netten indirdiniz ve deneme süreniz doldu.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
evt netten indirdim ama kafama takılan herkes yüklerken anahtar dosyalarını benimki neden uyumsuz uyarısı veriyor??
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Demekki yanlış anhtar indiriyorsunuz. Bu sürüm halen deneme aşamasında olduğundan bu sürümiçin lisans paylaşımı pek yaygın değil. Kullanananlarda genelde netten anahtar aramayıp yada indirmeyip trial reset yazılımları kullanarak deneme süresi dolduğunda bu süreyi resetleyerek kullanmaktalar.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
hmm sağol kardeş trial reset programı linki verebilirmisin zahmet olmassa
Yahu siz hiç antivirüs kurmayın daha iyi.Siz dediğim bu antiyi crackliyenler yada illegal yollardan kullananlar.ö.m kutundan bi mesaj silebilirmisin?
Neden ? Antivirüsün amacı nedir ? Sizleri zararlılardan korumak.
Ama siz tutup direk antivirüsü bilmediğiniz yollardan dna'sınla oynarsanız ne olur ? Orijinalliğini yitirir adı antivirüs ama... Sonra vay ben antivirüs olmasına rağmen şifrem çalındı vay benim antivirüsüm taramalarda bir şey bulamadı ama sürekli garip durumlar oluyor vs.vs...
Tamam kendin çok iyi ters mühendislik yapıyorsundur kendin yaparsın ona amenna ama başkasının yaptığı crackleri kullananların kacı oluşabilecek tehlikelerin farkın da ?