Torrentten geçenlerde oyun indirdim bende şuan kis 2012 orjinal lisanslı program yüklü herhangi bir virüs bulmadı ancak avast oyunun setup ını direk trojen olarak tanıdı . Şimdi ben hangisine inanıcam ?
Kis 2012 Avast
Aynı Sorunu Bende Yaşamıştır.Bir programı crack liyordum.Virüslü olduğunu biliyorum kaspersky ile tartdım bulmadı.Malwaerebytes Anti Malware İle tarttığımda buduve karaninaya aldı.Sende Avast'a İnanabilirsin. Ama oyunuda Kur bişey olmaz.
Kaspersky internet security yüklü bir bilgisayarda malwarebytes ile tarama yaptım ve 15 tane trojan-worm çıktı inanamadım.Kaspersky bilgisayarınız korunuyor yazıyordu ve güncellemesi tamdı.Bence avast bile daha iyi koruyor.
Avast'ın yanlış alarmı da vardır ve bu faktörü unutmamak gerekir. İş yerinde kullandığımız herkesin bildiği Logo LKS 2 muhasebe programının ve yine aynı şekilde Oracle veri tabanı üzerinde çalışan bir muhasebe programımının exe dosyalarını sürekli karantinaya alıyordu. koruma ayarlarından bu programlara izin ver dediğimiz halde yine çalışmalarına izin vermiyordu. Bu yüzden çok da güvenmemek gerekir diye düşünüyorum.