kis 2012 ve izlenimlerim ve bazı ayarlar
nortonla kasperin kapıştığı hangi resmi kaynakta var ? :D
banamı anlatıyorsun :) bunları zaten biliyoruzda sen imalı imalı sadece iki şirketten bahsetmişsin her neyse tşk
sadece symantec ve kasper için söylemedimki avira ,avast ,trend micro , mcfae ,panda vs vs vs....size katılmıyorum. =) bknz: intel
sadece misal verdim.......
zaten bu konuyu açmamın sebebi kis 2012 ve izlenimlerim ve insanların kis 2012 yi test edip buraya testlerini yazmaları için yazdım .....symantec ve kasper ve diğer firmaların ürünlerini asla küçümsemedim....
iki üretici firmanın kapıştığını söylemenin nesi yanlış ......... zaten bunu herkes biliyor yahu ... avirada kapışır ; avasta kapışır ; yakında bu gidişle bende kapışacağım falan dermişim......
kapışsınlarki iyi ürünler çıksın ; kapışmadan hayatta iyi ürün çıkartamazlar...dünyada tek antivirüs üreticisi olsaydı o zaman kullandığımız antivirüs yazılımı hep monoton donuk olurdu ; hep aynı şeyler hep aynı şeyler derdik.....Son Düzenleme: apokoc ~ 08 Haziran 2011 14:46
Böyle şeylere takılmaya gerek yok. Hoş olmuş yazın ben yazıcaktım bugün gerek kalmadı artık :) Bu arada testimi koyardım buraya ama artık kendime saklıyorum mağlum chip üyeleri. O yüzden artık sadece incelemelerimi paylaşıyorum chip'te. Teşekkürler...
turbocat cevabını okumadım bile donanımcıyım donanım dünyasını ve şirketlerini yakından biliyorum. intel amd yi rakip olarak görmüyor %80 üstü pazar payı dilimine sahip hep aynı yolu izlemiyor ve ucuk fiyatlar sunmaya devam ediyor =) bunu fanatik amd fanı olarak söylüyorum
MalwareGuru zararlı tespit testi:
http://www.youtube.com/watch?v=wuPzvi2AGJM (KIS 2012 FINAL)
harika bir test ; zaten kis 2011 ve kis 2012 yi şu eicar test sitesindeki virüslerle test ederseniz tepki sürelerinin farklı olduğunu görürsünüz.... kis 2012 de tespit etme sistemini hızlandırmışlar........kis internet security 2011 iner inmez tepki verdi zaten 206 günü kalmış devam 2011 e
http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm
kis 2011 ve kis 2012 de eicar sitesindeki 8 download bağlantısınıda tıklayarak farkı anlayabilirsiniz......
lütfen kis 2011 ve kis 2012 lerin vereceği tepkilere ;tepki sürelerine bakınız.......
test içinde sağol eline sağlık