arkadaşlar ben kis 6 kullanıyordum ama onu yükseltmek amacıyla kis 7 yükledim fakat kis 7 yi sistem başlangıcında çalıştırmak istediğimde windows normal bir şekilde açılıyo fakat masaüstü açıldığında hehangi bir programı açmaya çalıştığımda açmıyor bilgisayarı çok kasıyor yardımlarınız için teşekkürler.
Windows xp pro. ,ıntel pentium D 2.66 Ghz, 512 Mb Ram
sanırım bu sistemde böyle olmaması gerek
KİS 7 Sorunu
panda antivirüslerdeki sorunun aynısı anakarttan kaynaklanıyor anakartın biosu uyumsuzluk yaşıyor.birde bu ram düşük çok yaw xp zaten antivirüsü yiyince rahat 350mb kullanıyor yetmiyor bence ramin.ram kullanımına bakmanı tavsiye ederim.buda nerden çıktı diyeceksiniz?? böyle saçma şeymi olur ne alaka anakartlan antivirüs çok alakadar malesef.asus m2n-mx anakartımda panda internet security 2008 kullanamaıyorum aynı arkadaşımızın anlattığı sorun ve hatta bazen mavi ekrana düşürüyor.msi vede biostar 2 tanedaha kasam var amd 3200+ işlemcili onlarda 2008 panda internetsecurity değil kasmak varlığından bile haberi olmuyor kimsenin virüs uyarısı vermese autlokta bulunca.zaten sorun çıkaran asusları hep değiştirdim son 3 tane asus kalddı onlarıda değiştirdimmi güle güle antivirüs sorunu.
benimki 3.00 1gb ram ona rağmen kastı.
o zmn kis 7 yi başlangıca koyma elle aç
yardımlarınız için hepinize teşekkürler