Arkadaşlar bilgisayarıma kaspersky kurmak istiyorum. ama kaspersky internet security mi yoksa anti virüsü mü kurayım. İkisini birlikte kursam bişe olurmu. yada hangisi daha geniş kapsamlı. yada daha iyi bi antivirüs varmı.
KİS mi KAV mı?
bence kis i kurun o daha kapsamlı koruyor bilgisayarı...
ınternette kafana gore sı ne oldugu bellı olmayan sıtelere gırıyosan kıs kullan ama sureklı kullandıgın guvenılır olan sıtelere gırıyosan kav kullan
kesinlikle kis'i kur ikisini birden zaten kuramazsın
bilgisayarının ozellıklerını de yazsaydın sana daha cok yardımcı olabılırdık.kasper bıraz sıstemıne fazla gelebılır
özellikler şu:
windows vista
İntel core 2 duo işlemci T9300 2.5ghz
2gb ram
Nvidia GeForce 9300M GS ekran kartı
320 gb sata harddisk
Casper nirvana
windows vista
2gb ram
320 gb sata harddisk
Casper
avatarözellikler şu:güle oynaya kullanırsın kis'i
windows vista
2gb ram
320 gb sata harddisk
Casper
Kis kur başka güvenlik yazılımı kurmana gerek yok..
KİS kur zaten sisteminde yeter..
Kis Kav ı da içeriyor.Yani Kav da olan herşey Kis dede var,ayrıca firewall gibi başka şeylerde var.
Ayrıntılı bilgi için bak
Tavsiyem Kis 2009 kur.Başkada yerleşik korumaya hiç bir şey kurma.Komple güvenlik yazılımıdır.Ama istersen yerleşik korumada olmuyan sadece tarama amaçlı başka güvenlik yazılımlarıda kurabilirsin.
kesinlikle kis kur zaten sisteminde fazlasıyla iyi böylece sisteminde zorlanmaz ayrıca internette tam güvenli olursun bazı virüs programlarının internet sec leri daha iyidir ess eav ye göre iyiydir (eset smart sec eset antivirüs)
Kis in içinde zaten Kav var. Kis daha kapsamlı.
herkes yazmış bende yazayım kis çünkü firewall içeriyor. kavda ise firewall özelliği yok.
evet bende kis kullandım herkese öneririm şu an ise avast professional kullanıyorum