Kis2011 Mi Norton Mu?

El_Jann
03-10-2010, 14:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

Arkadaşlar daha önceki konumda kis in bende virüs bulmadığını söylemiştim.Bi arkadaş nortonu önerdi burda..kaldırması yüklemesi çok zor diyorlar.Norton virüs bulurmu sizin düşüncelerinizi neler?.sizce ne yapmalıyım?

erdem barış
03-10-2010, 14:56   |  #2  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

Norton antivirüs programı olduğuna göre virüs bulur tabiki.Ama çoğu profesyonel kullanıcı KIS 2011 diyecektir.
Bu tarz konular çok açıldı sonuç kasperskydan yana. 3 yıldır kaspersky kullanıyorum tavsiye ederim.

Mert_06
03-10-2010, 15:11   |  #3  
Mert_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

Norton da pek iyi sayılmaz. Windows Defenderin trojan bulup, Nortonun bulamadığını bile gördüm. Tavsiyem ücretli yazılım olarak Mcafee. Bedava olarak da Avira. Bu arada hiçbir güvenlik yazılımı mükemmel veya kusursuz değildir.

Son Düzenleme: Mert_06 ~ 03 Ekim 2010 15:14
onurrT
03-10-2010, 15:30   |  #4  
Yıllanmış Üye
288 mesaj

Ne bu virüs aşkı anlamaıyorum ille bulmasımı geriekiyor

özkan_oktay
03-10-2010, 15:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

:)) para veriyoruz bulucak heralde ben KIS 2011 lisanslı kullanıyorum mennunum oyunlardan yana biraz sıkıntım oluyo ama bir hatasını görmedim NIS 2011 de bu sene çok güzel karar senin hatta norton bu sene ödül bile aldı ama yinede profesyonel yazılım kaspersky kullan derim.

-MHG-
03-10-2010, 16:22   |  #6  
Yıllanmış Üye
641 mesaj

Kaspersky 2011 kullanıyorum memnunum :)
Norton'la aramdaki sorunum virüs olarak gördüklerini bana sormadan silmesiydi.Bir de NIS 2010 yavaşlatıyordu.
2011'de PC'yi yorma sorununu gidermişler.(Ben denemedim yalnız)

ADEM-KAYA
03-10-2010, 17:56   |  #7  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Norton çok iyi bence.Ancak kullanıcı,yanlış iş yaparda virüsü yerse suç kullanıcınındır.
Olay sonuçta kullanıcının girdiği sitelere bağlı.Mesel geçen gün virüs olan bir link vardı forumda.
Bende MSE vardı ve çok güveniyordum,nasılsa uyarı verir dedim.Halbuki konuda "siteye girmeyin"  filan yazıyordu.Bende merak edip girdim,ancak MSE uyarı vermedi.KIS 11 uyarı vermiş..

Burada suç tamamen kullanıcıda.MSE iyi bir yazılımda değilmiş..
En azından virüsü silebilirdi.Ancak ücretli bir yazılım ile ücretsiz bir yazılım kıyaslanmamalıdır.

KIS ve NIS iyi bir yazılımdır.Orjinal alırsam NIS11 alırdım.

El_Jann
03-10-2010, 18:39   |  #8  
OP Yeni Üye
34 mesaj

kis var hiçbi halt bulmuyor, pandayla tarattım 70 enfeksiyon buldu onlineden...

Banned
04-10-2010, 01:18   |  #9  
Banlandı
688 mesaj

kayspersky PUREE KULLAN EN IYI VIRUS TARAYICISI

Atilla Sarıtaş
04-10-2010, 01:26   |  #10  
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Alıntı: stalker35ugh  
kayspersky PUREE KULLAN EN IYI VIRUS
Kaspersky Internet Security ile arasında hiçbir fark yok. Pure'de sistem optimizasyon var. Virüs motorları aynı. 

Jubei76
04-10-2010, 02:13   |  #11  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Kaspersky® Internet Security 2011
http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_internet_security.html

Banned
04-10-2010, 03:20   |  #12  
Banlandı
688 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Kaspersky Internet Security ile arasında hiçbir fark yok. Pure'de sistem optimizasyon var. Virüs motorları aynı. 
evet doğru ama bana göre diğer virüs tarayıcalarından kat mı kat çok iyi çünkü kötü içerikli siteleri engelliyor hacker saldırılarına karşı koyuyor ve dahası ayrıca da optimizasyonu nu unutmamak gerekir bence KAYSPERSKY PURE KULLANIN

Atilla Sarıtaş
04-10-2010, 03:52   |  #13  
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Alıntı: stalker35ugh  
evet doğru ama bana göre diğer virüs tarayıcalarından kat mı kat çok iyi çünkü kötü içerikli siteleri engelliyor hacker saldırılarına karşı koyuyor ve dahası ayrıca da optimizasyonu nu unutmamak gerekir bence KAYSPERSKY PURE
Normal kullanıcıysan sistemi yormaktan başka bi işe yaramıyor. Optimizasyon işlemlerini hakkıyla yapan bir sürü program var. Antivirüs programında optimizasyonu unutmak gerekir bence :)
Ayrıca o dediklerinin hepsini Internet Security fazlasıyla yapıyor. PURE'ye özel bişey yok ortada. 

Kapalı Hesap (172709)
04-10-2010, 04:14   |  #14  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: AdRaMiTi  
Soru Sorulan Kesim : Galatasary Taraftarları , Fenerbahçe taraftaları..

Soruya cevap veren kesim : Gs Taraftarları , Fb Taraftarları.

Bunun sonucundan ne bekliyorsun  ?  Yani bu sorular bana artık öyle saçma gelmeye başladı ki gözüme nasıl göründüklerini örneklerle umarım ifade edebiliyorum dur..

Sanki güvenlik yazılımını sorduğun kişiler kullanacak.Sanki senin pc başında neler yaptığını , ne tür işlevlerle uğraştığını a'dan z'ye biliyor cevaplayanlar. Sanki sisteminin özelliklerini biliyorlar cevap verenler. Sanki bilgi seviyeni biliyor cevap verenler. Sanki zevkleriniz ve renkleriniz bir cevap verenlerle...

Hayır ben kis desem sen kis'mi kullanacaksın ? Ne biliyorsun belki ben yıllardır kis kullana kullana diğer güvenlik yazılımları umrumda olmadığından sadece kis'in teknolojilerini takip ediyorum ; ama diğer firma çok daha gelişmiş teknolojiler ile piyasaya sürüyor ürününü ; ama ben cahilim bu konuda belki..

Madem böyle bir ikilemde kaldın niye  ikisinide deneyip kendi deneyimlerin ile sonuca kendin ulaşmıyorsun ? İkiside sonucta deneme süresi diye bir uygulama koymuş bunu süs olsun diyemi koymuş..

AlkışBeğendimBeğendim

TcTuRkTc
04-10-2010, 06:00   |  #15  
TcTuRkTc avatarı
Yıllanmış Üye
247 mesaj

Bunun sonucundan ne bekliyorsun  ?  Yani bu sorular bana artık öyle saçma gelmeye başladı ki gözüme nasıl göründüklerini örneklerle umarım ifade edebiliyorum dur..

Sanki güvenlik yazılımını sorduğun kişiler kullanacak.Sanki senin pc başında neler yaptığını , ne tür işlevlerle uğraştığını a'dan z'ye biliyor cevaplayanlar. Sanki sisteminin özelliklerini biliyorlar cevap verenler. Sanki bilgi seviyeni biliyor cevap verenler. Sanki zevkleriniz ve renkleriniz bir cevap verenlerle...

Hayır ben kis desem sen kis'mi kullanacaksın ? Ne biliyorsun belki ben yıllardır kis kullana kullana diğer güvenlik yazılımları umrumda olmadığından sadece kis'in teknolojilerini takip ediyorum ; ama diğer firma çok daha gelişmiş teknolojiler ile piyasaya sürüyor ürününü ; ama ben cahilim bu konuda belki..

Madem böyle bir ikilemde kaldın niye  ikisinide deneyip kendi deneyimlerin ile sonuca kendin ulaşmıyorsun ? İkiside sonucta deneme süresi diye bir uygulama koymuş bunu süs olsun diyemi koymuş..

arkadaşa katılıyorum.çok doğru söylemiş.

black_flood
04-10-2010, 08:12   |  #16  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

nortonun ödül alması yada kaspersky' ın virüs bulmamasından ziyade sistem temiz çıkmasına rağmen bu kadar tırmalama ne iş anlamadım virüs olduğunu bildiğine göre sistemde bulaşan virüsüde biliyorsun demektir az çok fix indir temizle bundan basidimi var.

nortonun ödül almasıda pek birşey ifade etmiyor halen içindeki veritabanını akıllıca kullanamıyor.

El_Jann
04-10-2010, 13:05   |  #17  
OP Yeni Üye
34 mesaj

ben sadece fikir istemiştm ve,
benim yapmadıgım şey nortonu kurupta silememek.şak die olmuyorki, tecrübelerinizi sormustu, zevklerinizi deil yanlıs anlamasın arkadasım..

Atilla Sarıtaş
04-10-2010, 13:22   |  #18  
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj

Sorun orda değil herkes böyle diyerek açıyor zaten konuyu. Forum aldı başını gidiyor. Sadece benim üye olduğum tarihten bu yana en az 20 konu açılmıştır.

Burda gerekli anket var. 

hayqo12
04-10-2010, 13:28   |  #19  
Yıllanmış Üye
364 mesaj

Arkadaşım bende KIS2011 var lisanslı hiç memnun değilim.Windows defender virüs buluyo karpersky bulmuyor arkadaş boşuna o kadar para vermişim pc'yide kasıyor şu ana kadar bir sürü dosya indirdim 2 tane virüs buldu kaldır dedim diyorki virüs sisteminizin içne işlemiş eğer kaldırmak isterseniz windows açılmayabilir diyor.Birkaç gün sonra eset smart security aldım çok memnunum süper herkese eset smart security öneririm süper birşey sistemin içine işleyen virüsleri bilgisayara zarar vermeden kaldırıyor fiyatıda çok uygun çok memnunum esetten eset smart security herkese tavsiye ederim.

Atilla Sarıtaş
04-10-2010, 13:33   |  #20  
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj

Fazla virüs bulması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Öyle birşey olsaydı Avast açık ara birinci olmuştu zaten :)

-MHG-
04-10-2010, 15:08   |  #21  
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Fazla virüs bulması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Öyle birşey olsaydı Avast açık ara birinci olmuştu zaten :)
Kahkaha

nevrans
04-10-2010, 18:35   |  #22  
nevrans avatarı
Yıllanmış Üye
390 mesaj

sacma bır muhabbet donuyor burda norton cocuk programı degılkı nortonda profosyonel bır yazılım sadece kaspersky ıcın profosyonel yazılım denmıs amerıkan norton cok koklu cok eskı bır vırus programdır nortonu yukledıgınız anda yuksek ayarlarda kendını kuruyor nortonda hıc bır ayar yapmanıza gerek yoktur kıs 2011 mutlaka ınce ayar ıster nortona agır hantal dıyenler nıs 2011 kurup denesınler norton 2009 yılından bugune tum odullerı topluyor 3 sonar cok ıyı netıceler verıyor forum bılgılerınıde yukleme google gezınırken zaralı sıtelerı ısaretleme bu ozellıkler NIS 2011 var kolay gelsın

TcTuRkTc
04-10-2010, 19:42   |  #23  
TcTuRkTc avatarı
Yıllanmış Üye
247 mesaj

en temizi Mcafee kur bitsin bu çile.! :p  :)))