kısa mesafeye götürmeyen taksi şoförü!

raziel34
04-03-2016, 13:40   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

artık insanlardan nefret ettiren kişi tipi. başima gelen bir olayı buraya yazarak belki bi nebze olsun sinirimi atmak istiyorum.

bir hafta önce bir takside çantamızı unuttuk ve geri gelmemesi suretiyle güvensizlik sebebinden bugune kadar sorunsuz bir sekilde kullandığım (bkz: bi taksi) uygulamasını aileme de kullandirmaya başlamıştım. kalp hastası olan ablam kısa mesafede olsa bazı yerlere malesef taksiyle gitmek durumunda. ve benim bildiğimde bi taksi uygulamasında kısa mesafe olsa da götürdükleri ve sorun yapmadıkları idi. en azından ben bugüne kadar hiç bir sorun yaşamamıstım.

neyse taksiyi çağırdık ve bizi aldı gideceğimiz yere giderken ufak bir muhabbet geçti aramızda, henüz bir hafta önce basimiza gelen çantayı takside unutma ve geri gelmeme hikayesini anlatırken gocunmuş olacak ki burada ismini ve cismini zikredeceğim "34 tkd 23 plakalı taksinin şoförü ertan koçoğlu" bi anda cellallenip kısa mesafede neden çağiriyorsunuz mevzusuna döndürdü muhabbeti. farkını öderiz sorun değil dememize ve ablamın kalp hastası oldugunu soylememize ragmen bağırmaya devam etti. ablam daha fazla panik atağa dayanamayıp sağa çek dedi ve yarı yolda inip taksimetrede yazan ücretin iki katini adamın yüzüne fırlattı.

doğal olarak tahammulsüzlükten dolayı boyle bir hareket yaptı fakat benim burada kafama taktığım nokta şu ki dürüstlük ve vicdan bu kadar mı bitti arkadasim. insanı hayattan tamamen soğutuyorlar resmen. bu şahsiyet ve bunun gibi hatta bundan daha kötü insanların toplumumuzda bu kadar önemli bir meslekte çalışmalarına izin verildiği sürece daha çok terbiyesizlik, daha çok güvensizlik ve daha çok tahammülsüzlük yaşarız...

gölge etme
04-03-2016, 13:49   |  #2  
gölge etme avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
220 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

böyle bir olay olduysa 153 aramanızda  fayda olabilir.