OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
628 mesaj
bilgisayardaki herşeyin üstündeki kısayol ok işaretini kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
bilgisayardaki herşeyin üstündeki kısayol ok işaretini kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
TuneUp Utilities 2008 programı ile kaldırabilirsin ben bu prograı kullanıyorum ve çok işime yarıyor.
kayıt defterini açın HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile anahtarına gelin sağ taraftaki IsShortcut girdisini ya silin yada sağ tıklayıp adını AriochIsShortcut olarak değiştirin.
khramnkayıt defterini açın HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile anahtarına gelin sağ taraftaki IsShortcut girdisini ya silin yada sağ tıklayıp adını AriochIsShortcut olarak değiştirin.yooo bende gitmedi ok işaretleri
aslanz61yooo bende gitmedi ok işrestart çekin regedit de yapılan değişikliklerin çoğu sistem yeniden başlayınca gözükür.
caki_farukrestart çekin regedit de yapılan değişikliklerin çoğu sistem yeniden başlayınca gözükür.saol oldu teşekkürler
kayıt defterini açın HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile anahtarına gelin sağ taraftaki IsShortcut girdisini ya silin yada sağ tıklayıp adını AriochIsShortcut olarak değiştirin.ya kardeşim herkes bu bilgiyi veriyorda ben inkfile diye bir klasör görmedim windows 7 kullanıyorum yani bilgi yalan gibi geldi bana