Kişisel blogum : blogaritma

Jorell
16-08-2011, 06:45   |  #1  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
614 mesaj

Ben de buradan kişisel blogumu paylaşmak istiyorum. Takip edilmesini istediğim kadar yardımcı olunmasını da istiyorum olumlu ve olumsuz eleştirileriniz ile, yorumlarınız ile.

blogaritma

Tıklayıp incelemenizi istiyorum ve iyi kötü bir yorum yaparsanız sevinirim.

sosyalik
16-08-2011, 10:28   |  #2  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Yazıtipi yakışmış ve güzel ama okurken insanın gözünü yorabiliyor. Onun dışında güzel duruyor.

Jorell
16-08-2011, 17:53   |  #3  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
614 mesaj

Teşekkürler, kaldırılması ya da düzeltilmesi gereken bir yeri var mı ya da eklenmesi gereken bir eklenti, özellik vb ? Bana göre şu anki haliyle çok hoş oldu. Bir önceki hali kötüydü çünkü karışıktı ve sadeliği bozuyordu baya.

sosyalik
17-08-2011, 00:44   |  #4  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: Jorell  
Teşekkürler, kaldırılması ya da düzeltilmesi gereken bir yeri var mı ya da eklenmesi gereken bir eklenti, özellik vb ? Bana göre şu anki haliyle çok hoş oldu. Bir önceki hali kötüydü çünkü karışıktı ve sadeliği bozuyordu baya.
Aslında sizin kişisel blogunuz olduğu için tasarımı öncelikle sizin beğenmeniz lazım. Ama bu haliyle derli toplu duruyor. Bir de yazılarınızda alıntı yaptığınız kaynakları yazarsanız daha iyi olur.

Jorell
17-08-2011, 05:35   |  #5  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
614 mesaj

Genelinde alıntı yaptığım kaynakları yazıyorum. En altta Kaynak : *** şeklinde belirtiyorum. Bazen unuttuğum zamanlar oluyor tabi, hatta daha sonra anımsayıp düzenliyorum.