Kişisel Gelişim ve Hayata Dair Tavsiyeler - Yiğit Özgür
Kişisel Gelişim ve Hayata Dair Tavsiyeler :D
Keşke demedim dememde yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim.
Hızlı düşünürüm ama hiç konuşmamak daha iyidir.(kişisel fikrim)
İnsanlar herhangi bir konu ile ilgili bir şey sordukları zaman daima bilmiyorum derim.(insanların sorunları beni alakadar etmez.)
Hayatım boyunca hiç hata yapmadım yapmam da yaptığım her şeyin arkasındayım iyi veya kötü.(insanların kötü olarak nitelendirdikleri benim için iyidir.)
Karşılıklı sohbet etmekten hoşlanmam vede hiç bir zaman evlenmeyi düşünmedim.
Özür dilemedim dilemem de yaptıklarımın bedelini her zaman ödemeye hazırım.
Sevinçlerimi ertelemedim buna gerek olmadı çünkü kolay kolay sevinmem....
Yukarıda yazdığım her şeyi hayat felsefesi olarak benimsemişimdir ve asla değişmeyi düşünmedim...
Kısacası resimlerdeki gibi bende bir deliyim
Hepside hoştu,sevinçlerini erteleme daha bir hoştu
saintaslında karikatürleri çıkartırsak gayet anlamlı ifadeler ve cümleler var.Tabi ki, bunların hepsi gerçek tavsiyeler. Yiğit Özgür mizah katmış işin içine, işi de o zaten. İyi yapıyor işini.
keşke dediğim herşey beni hep çok üzenşeyler olmuştur.
güzeldi paylaşım için teşekkürler.
Katılıyorum. Hata yapa yapa yapmamayı,hayatımızla ilgili kararlar alırken daha dikkatli ve geniş düşünmeyi öğreniyoruz. Her yaşta insandan, farklı kültürlerden v.s. yani herkesten birşeyler öğrenmeyi çok seviyorum. Akıl yaşta değil baştadır sözü çok doğru. Bazen 5 yaşındaki çocuk bile birşeyi farketmeme sebep olabiliyor.Keşke dediğim elbeltte olmustur fakat her keşke beni geliştirdi , her keşke hayata dair bir şey öğretti bana :)