merhaba arkadaşlar benim makineden ben şu anda kısıtlı kullanıcıyım bi türlü admin olamıyorum nasıl olabilirim? ama dostanda olamıyorum güvenli moddanda olamıyorum bildiğiniz bi recovery veya bi yöntem varsa buraya yazarsanız çok sevinirim şeyy bide link verirseniz eğer link rapid share olmasın çünkü makine bunuda kısıtlıyor...
şimdiden sağolun..
kısıtlı kullancıyım admin olamıyorum çok önemliyaw
bilgisayarı güvenli modda baslatınca, senin hesabınla birlikte bide "administrator" hesabı oturum acma ekranında olmalı, burdan girip kendini admin yapabilir yada yeni bi admin hesabı acabilirsin. o ekranda bu olmalı tekrar dene bi...
yaw tamamda kardeşim ben zaten yukarıda yazmadımmı o kadfarını biliyoruz heralde kısıtlı kullanıcıyım ve güvenli modda admistratorde şifreli.... hiç bişeyi değiştiremiyorum...
şifreli
Şimdi siz administrator şifresini girince açılmıyor mu?
Doğru şifreyi bildiğinizden emin misiniz?
şifreyi bizim yiğen değiştirmiş ve unutmuş nasıl yaptıysada rapid sharede girmio internette xp password manager adlı bi program buldum ama indiremiyorum proxyden de vermio nasılsa hiç anlamadım
bilen yokmu arkadaşlar????
benim asıl sorunum kısıtlı kullanıcıdan nasıl çıkar ve admin olabilirim xp de güvenli mod ve dos dışında çünkü admimn şifresinide bilmiyorum....
admin şifresini kırmak ıcın programlar mevcut. Forum ıcınde arama yaparsanız istediğinizi bulabılırsınız. Kullanımı da anlatılıyor. Download ıcın ne yazıkki baska bır sıstem kullanmalısınız.