Kitap mı, E-kitap mı?

melen
30-06-2011, 20:46   |  #26  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Bence kitap, çünkü; dijital bir ortamda hem dikkati toplamak zor olur, hem de gözü çook yorar.

Reflexwest
13-08-2011, 10:25   |  #27  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Aslında teknolojinin geldiği şu noktada ve sürekli gelişmekte olduğunu düşünürsek tabikide e-kitap fakat kitabın yeri bir başkadır o sayfaları çeviriceksin bazen kitabın ön yüzüne notlar alıcaksın sayfanı katlayıp kaldığın yerden devam edeceksin bunlar basit fakat zevkli şeylerdir yani size saçma gelebilir fakat bana zevkli geliyor.Gülümseme

sosyalik
26-10-2011, 16:07   |  #28  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Konuyu hortlatıyorum ama yine de yazmak istiyorum:

Eğer e-kitaptan kastınız Amazon Kindle gibi bir e-kitap okuyucu ile okumaksa ve eğer yabancı dilde bir şeyler okuyacaksanız (yani yabancı sitelerden filan alacaksanız) o zaman e-kitap derim. Ama eğer Türkçe okuyorsanız e-kitabın pek bir anlamı yok çünkü gerçek kitap fiyatından pek farkı yok. Ayrıca e-kitap derken, tabletlerde ya da monitörlerde okunan e-kitaplarsa kesinlikle gerçek kitap. Ama bazı e-kitap okuyucuları var dijital olduğu bile pek belli olmuyor.
E-kitap ileride yaygınlaşacaktır ama şu anda o kadar da yaygın değil. Bence kitap okumanın en iyi yolu hala normal kitap :)

MrChromosty
29-10-2011, 22:08   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj

tabletler yaygınlaşmasssa e-kitabın bir anlamı olmaz

ayriyetten bir duyum aldım bazı yazarlar kitaplarını bilerek korsan olarak bastırıp sattırıyormuş :D doğru mudur sizce

sosyalik
30-10-2011, 10:12   |  #30  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: MrChromosty  
tabletler yaygınlaşmasssa e-kitabın bir anlamı olmaz

ayriyetten bir duyum aldım bazı yazarlar kitaplarını bilerek korsan olarak bastırıp sattırıyormuş :D doğru mudur

Sanmıyorum ama eğer yazara bu işten para gidiyorsa vergi vermemek için bu yöntemi kullanıyor olabilir.