İlk tavsiye de benden olsun... KİTAB-I SİYAH KALEM...Yeni kaleme alınmış çok keyifli bir hikaye... Hem modern, hem klasik çizgileri bir araya toplamış... Değişik bir dünyaya adım atın.
Ben kitabı bitirdim... Sizden de yeni tavsiyeler bekliyorum.
İlk tavsiye de benden olsun... KİTAB-I SİYAH KALEM...Yeni kaleme alınmış çok keyifli bir hikaye... Hem modern, hem klasik çizgileri bir araya toplamış... Değişik bir dünyaya adım atın.
Ben kitabı bitirdim... Sizden de yeni tavsiyeler bekliyorum.
Dünya klasiklerini okumadıysan onları tavsiye ederim. Paratic.com'un bu yazısında https://paratic.com/dunya-klasikleri-kitaplari/ en iyi dünya klasiklerinin listesi yer alıyor. Göz atmanızı öneririm.
İsmi güz ile başlıyor diye başta önyargılı davranıp etkilendiğim kitap küçük yaşam stiline sahip insanları analiz ederken,sürükleyici hikaye güzel şekillenmiş. Surpriz abandone edişler de iyiydi. Tavsiyemdir. Güz taneleri- Numan Erkurt. Kuzgun yayınlarından çıkmış.08/2017
Wattpad isimli hikâye yazma/okuma sitesinde karşılaştığım, yazımına ve betimlemelerine hayran olduğum bir kurgu. İsmi Doomed, Aksiyon kategorisinde. Tavsiye ederim.
Evrenin gerçekliğini sorgulayan bilim kurgu temalı sürükleyici bir polisiye macera kurgusu olan Beyaz Kelebek Kopya Hayatlar kitabı tavsiyemdir.
Bütün kitapların yazılış amacı olan tek bir KİTABI tanımak içindir. Ama ne yazık ki çoğumuz bu meşhur kitabı okumamışızdır bile. Nüfusunun %99 müslüman olduğu varsayılan ülkemde maalesef bu baş yapıtı okumuyoruz. İşte size apaçık okuyup, düşünüp öğüt alacağınız kitap : Kur'an-ı Kerîm
Beyaz zambaklar ülkesinde kitabı güzeldi. Tavsiye ederim.
Merhaba, benim için yıllar geçse de eskimeyen bir kitap var. Yazarını da çok seviyorum. Eğer okumadıysanız "Sinekli Bakkal" romanını okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Kitaplar hiç şüphesiz hayatımızın vazgeçilmezi ve yaşama olan bakış açımızı doğrudan etkileyen nesneler. Elbette kitap okumak kadar doğru kitap tercihi de yapmak önemli. Ben şahsen, evrene olan merakım ve yaşamın kökenlerini anlama hevesim sebebiyle bilim kitapları olarak değerlendirilen kitapları yakından takip ediyorum. Bu kapsamda flow kitabını tavsiye edebilirim size. Kitapla ilgili detaylar için bir de ziyaret önerim var; https://kitup.net/kitap/flow-2/ Şimdiden iyi okumalar..