arkadaşlar okumaya başlayınca elimden bırakamayacağım bir kitap tavsiye ederseniz memnun olurum (en son olasılıksızı okudum)
kitap önerisi
Ben de Stephen KING öneriyorum. Eski bir kitap ama Hayvan Mezarlığı harika bir kitaptır..
Da vinci şifresini yi tavsiye edeim çok heyecanı bir kitap
Ve çok güzel
Düşünce kitapları çok güzel oluyor çok güzel sonuçlar alıyorum kendime
* Negatif limanlardan pozitif sulara
*nietzsche ve babaannem çok güzel bir düşünce kitabıdır herkese tavsiye ederim
nietzsche ve babaannem i bana çok sevdiğim bir dostum hediye etmişti kitabın her sayfasına dokunuşumda onu hatırlardım ahh ahh :(((
Ama kayıp sembol ve davinci şifresi yani dan brown un tüm kitaplarını pişman olmadan alabilrsin
Senin ne tür kitap sevdiğini bilmiyorum ancak Uçurtma Avcısı - Khaled Hosseini , Son Ada- Ö. Zülfü Livaneli ve Cahillikler Kitabı 1-2-3 okumanı tavsiye edebileceğim kitaplar.
Jean Christophe Grange in bütün kitaplarını okuyabilirsin..Greg Iles ten nefret tohumu..Stephen King ve Dan Brown kitapları da cok güzeldir..Onun dısında yüzüklerin efendisi kitaplarını okuyabilirsin..Bir de Homeric'ten Moğol Kurdu (Cengizhanın hayatını anlatıyor biraz agır bir kitap)
siyah lale, empati, iki şehrin hikayesini okuyabilirsin. güzel kitaplardır.bunlardan başka ayşe kulin, canan tan ve turgut özakman'ın kitaplarınıda tavsiye ederim.
Kitap tavsiyesinde bulunurken aslında tavsiyede bulunulacak kişinin zevki çok önemli ama Marc Levy kesinlikle herkese tavsiye ederim. Fransız edebiyatının en başarılı çağdaş yazarlarından. aşk, hayal gücü gibi duygusal konuları çok başarılı anlatıyor kitapları. Yani ele alınca bırakılmayacak türden. Kesinlikle her kitabına kefil olurum :)
çok klasik olacak belki ama gazap üzümlerine başladığımda bitene kadar bırakamamıştım.
www. acelegelsin .com çok güzel bir online kitap alışveriş sitesi.Girin bi bakın derım .Piyasadan daha inidirimli. İlgi alaka güzel.Güvenilirliin tek adresi diyebilirim...
Bazı arkadaşlar düşünce kitaplarını tavsiye etmişler, şahsi fikrime göre düşünce kitapları bir çırpıda okunuverecek akıcı kitaplar değillerdir. Başucunda herzaman bulunması gereken ve heran göz gezdirilmesi gereken kitaplardır. Chuck Palahniuk un hemen hemen tüm kitapları özellikle dövüş kulübü, görünmez canavarlar ve ninni bunlara ek olarakta İhsan Oktay Anarın tüm kitapları bir çıpıda okunabilecek şahaserlerdendir.