Gerilim , cinayet , psikoloji konuları önceliklidir fakat diğer konularda tavsiye edebilceğiniz kitaplar varsa lütfen önerin. Bir de aklıma gelmişken yazılım vb. olayına ilk kez giren bir kişi önerebilceğiniz kitaplar nelerdir ?
TEŞEKKÜRLER
Kitap Önerisi
- 1
- 2
Ölü Canlar gerçekten güzel kitap.
metro 2034 müthiş kitap 25tl :)
al metro 2034 kitabı bir solukta bitir
metal fırtına serisi >3. dünya savaşını anlatıyor (türkiye-amerika arası)
gün olur asra bedel >cengiz aytmatovun. senin istediğin türlerden olmayabilir ama kesinlikle ve kesinlikle iyiki okumuşum diyeceksin ve bir kitap bu kadar güzel yazılabilirmi diyeceksin. [en azından bende öyle oldu.] Ayrıca cengiz aytmatov'un bütün kitapları çok güzeldir ama en güzeli bence yukarda yazdığım.
Skulduggery Pleasant (Dedektif Kurukafa) 1-2-3-4-5-6 kitap serisini öneriyorum muhteşem hepsini bir anda okudum koleksiyon yapıyorum 7. kitapıda zannedersem önsiparişte. Ve Agathe Christie'nin tüm çizgi romanlarını öneririm.
Osman Aysu. Kitap ismi vermeme zaten gerek yok. Her kitabı başlı başına bir şaheser. Herhangi bir kitabını alıp okuyun. Emin olun kitap okurken her şeyi unutacaksınız. Bir ara k,itaplarından birini okurken kapının zilini duymadım. NOT: Vallaha
sam bourne - erdemliler
ama kitabı orjinal dilinde okudum. infolang dil okullarına gitmiştim ingilizce eğitimi için kurs biteliden beri eserleri orjinal dilince okumaya başladım. inanılmaz sürükleyici ve etkileyici bir roman.
Jules Verne Balonla Beş Hafta kitabını okuyorum. Okuyorum dediğim kitap özetini okuyorum aslında çok güzel yazılmış.
Enid blyton'un macera serisini deneyebilirsin.
- 1
- 2