Kitap Yazıyorum

tBox
02-10-2011, 21:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj

İnsan Psikolojisi hakkında bir kitap yazmaya başladım ama benim kitabım ne kişisel gelişim kitabı olacak ne de insanlara yardım etmek için bir kitap insan psikolejisinin durumlar hakkında verdiği tepkiler olacak ilk insanın beynini kullanması ile alakalı olmak üzere bulunduğunuz toplulukta nasıl yer edinebileceğiniz hakkında birkaç bölüm veya bilgi olacak

Seneye bu zamanlara çıkmasını isterim ama çıkar mı bilemiyorum belki sadece yapım aşamasında kalacak piyasada birçok bulunan saçma kitaptan daha değerli olacağını düşünüyorum ama bilemiyorum da

yorumlara açığım

Kapalı Hesap (200174)
02-10-2011, 22:13   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Ben sana bi ipucu vereyim bende aşırı sinir vardı kazadan sonra oluştu psikolog,psikoloji'den kaynaklanıyor dedi şöyle oluyordum biri gelip bana birşey deyince ters bi söz hiç bişey yabmazdım beynim düşünürdü bu adamın neresini kırayım diye elimde olmuyordu tamamen beyin yönlendiriyordu beni sonra misal veriyorum o günlerdi tabi psikoloji dağıldığında.Senle bir konu tartışalım sen konuda haklı isen ben haksızsam hiç birşey demezdim sen savunmaya devam edince en fazla gözünü acilde açardın 
hastalığa bu tanıları koymuştı
Distimi (Kronik Depresyon)
Pasif-Agresif Kişilik Bozukluğu (PAK
Bu ikisi idi allah düşmanıma böle dert vermesin çok fena hacı kimse konuşmuyor herkes bi kenara çekiliyor senle yüzyüze gelmemek için şuda var diyelim sen benden kuvvetlisin beni döver haşat edersin ama bu illet öle bişeyki yinede dayak yiyeceğini bildiğin halde engel olamıyorsun saldırıyorsun ama elinde değil istediği kadar vursun hissetmiyorsun sonunda adamı dövüyorsun ama adam yorulunca... :)
bu arada şiddete karşıyım şuan düzeldim psikolg sayesinde sana tavsiyem psikoloji hastalıkları türleri etkileri hakkında bir kitap yaz.......

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (218680) ~ 02 Ekim 2011 22:16
BekleGeliyorum
02-10-2011, 22:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj

Inception filmi gibi bi kitap yaz alıp okurum rüya,bilinçaltı,beyin yanılgıları konuları ilgilimi çok çeker.
Neyse yinede konu seçimi sana ait,bana başarılar dilemek düşer.

Stoner
02-10-2011, 23:11   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Böyle konuları severim. PDF halinde yayınlayacak mısın?

Serkan Karadaş
03-10-2011, 03:45   |  #5  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj
Alıntı: tBox  
İnsan Psikolojisi hakkında bir kitap yazmaya başladım ama benim kitabım ne kişisel gelişim kitabı olacak ne de insanlara yardım etmek için bir kitap insan psikolejisinin durumlar hakkında verdiği tepkiler olacak ilk insanın beynini kullanması ile alakalı olmak üzere bulunduğunuz toplulukta nasıl yer edinebileceğiniz hakkında birkaç bölüm veya bilgi olacak

Seneye bu zamanlara çıkmasını isterim ama çıkar mı bilemiyorum belki sadece yapım aşamasında kalacak piyasada birçok bulunan saçma kitaptan daha değerli olacağını düşünüyorum ama bilemiyorum da

yorumlara açığı

insan davranışlarını inceleyip durumlar karşısında verdikleri tepkileri gözlemleyerek  anladığın kadarıyla kelimelere dökeceksin ve inanıyorum ki çok ilginç davranışlar gözlemleyip kitabında bunları yazarsan kazançlı ve başarılı bir iş yaparsın hatta gözlem yaparken psikolojisi bozuk insanların saldırısına uğramışsan ve bunları paylaşırsan daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum.  yalnız, bu yazı dili ve anlatım şeklini kullanırsan ancak ösym nin anlatım bozukluğu sorularına örnek teşkil edersin :=)
ayrıca görüşünü değiştirmezsen verdiğin  emekle saçma bir kitap yazarsın, emeğin karşılığında saçmalık kazanmazsın.