Herkese iyi akşamlar. Daha önce yazmıstım. Artık olyacak kız cevabını 6 aydır vermiyo demiştim, coğunuz belki hatırlayacaktır. Bugün cok güzel bi şey oldu ve sonunda zor da olsa kabul etti. Babası 2 ay önce vefat ettği için üzerine fazla gitmemden cekiniyormus sanırım. bende kafasının rahat olması fazla üstüne gitmeyeceğimi söyledim. O da kabul etti.. sizden isteğim şimdi bu gece mesaj yazayimmi yok sa kafası rahat etsin yazmayım mi? Sadece iyi geceler benim güzel sevgilim diye msj yazacam. Nasıl?
kız arkadas MUTLU SON
Abi korkuyorum sen en sonunda evlenecem şe yapayımmı diyede soracan ileride abicim biraz kendi fikirlerini uygula başkalarının yorumlarına bağlı kalma senin ilişkin sonuçta tabi en başlarda güzel olabilir burada yazan birşey yaparsın kızın hoşuna gider iki üç bir gün bi olay olur anlık tepki vermen gerekir o zamanda du bi sevgilim foruma yazayım cevapmı alayım diyeceksin biraz kendimiz olalım abicim ;)
hatırladım ekrem kardeşim adına sevindim bayağı ümidi kesmiştin benim sana tavsiyem bu geceyi değilde
''14 şubat'' gününü düşün
güzel bir şey hazırla kıza senin için önemli bir sınav kafanı çalıştır o gün kızın gönlünde taht kur...
hayırlı geceler allah devamına erdirsin...
bence yolyakınken dönebilirsin bir hata yaptım de :)
9 şubatın gecesi için sormuş sen 28 şubatta cevap vermişsin bi anlamı kalmadı xd