evt arkadaşlar yine ben. coğununuz beni hatırlayacaktır. size güzel mutlu haber vermek istiyordum ama olmadı. hemen kısaca bahsedeyim. 1 kıza teklif etmiştim sizlerin yardımı ile . 6 aydır arkadastık. 4 aydır teklifime cvp verecekti hep düşündüğünü söylemişti. 2 ay önce babası vefat etti. bekledim ve 3 gün öce yine söyledim artık başlayalı diye ama o yine (bu arada 6 ay oldu) şimdi yanlış zamanın olduğunu düşünmeye fırsat bulamadığını söyledi. bende artık sıkldım ve bıraktım. konusmuyorum artık bitirdim arkadaslar. :(( keske olsaydı ama sanırım doğrusunu yaptım çünkü 6 aydır bi insan bekletilmez dimi. insan bari hayır veya evet der. ama ii oldu en azından ben bırakmış oldum. herzamanı kı gibi moral, yardım ve yorumlarınızı bekliyorum..... saolum işallah yine aşık olabileceğim biri çıkar karsıma bunu cok sevmiştim. en zor günlerinde yanında olmustum.. :(( ama olmadı....
kız arkadaş
arkdasim bu konu bi teknoloji sitesinde açılmaz ki..nese bnce daha kötü etmişsin kızın babası vefat edince bnce pek fazla düşünmeye fırsatı olmaz ve yanlış kararlar vereblr sni fazla bkltmş zt aslında bi yandan da iyi ztn sni sevse çoktan evt derdi bnce fazla düşünmeye grk yok iyi etmişsin kacan kovalanır blki o snin peşinden koşar birazda..:))
Bence fazla yüz verme sana evet deseydi çoktan derdi.Dünyada bitek o mu var.Belliki seni istemiyor yada naz yapıyor.Fazla naz aşık usandırır.Teklifini yap geri çekil bırak o düşünsün senin yerine.
[URL=http://img94.imageshack.us/i/1501h.png/][/URL]
Ben 2 ay peşinden koştum sonunda bıraktım 1 hafta sonra çıkalım diye geldi yanıma :)
kaçan otobüs ve kız için üzülmeye değmez,çünkü arkadan yenisi gelir.
4 ay düşünürmü bi insan yaw, hindi mi bu kız?
:) Sevse anında söylerdi :)
benim anlamadığım o zaman neden hayır demedi. sürekli düşünüyorum deyip durdu.