ARKADAŞLAR BİZİM SINIFTA BİR KIZ VAR.SÜREKLİ BAKIŞIYORUZ AMA KIZIN BENİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ BİLMİYORUM ARADA BİR TRİP YAPIYOR KIZIYOR.BİDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR BEN ÖNCEDEN HEP MANİTA İŞLERİNİ BU KIZLA KONUŞURDUM ANLIYCANIZ KANKAYIZ. ONUN BENİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ NASIL ANLARIM.
KIZIN BENİ SEVDİĞİNİ NASIL ANLARIM
Onun seni sevdiğini sormadan anlaman için seninde onu sevmen lazım..
Murd3ROnun seni sevdiğini sormadan anlaman için seninde onu sevmen lazım..
baran101010arkadaşım eğer gerçekten seviyorsan git açıl derim ama sevmeyipde kankam dediğin kıza açılmaarkadaşlar gerçekten seviyorum eski sevdiğim kızı bile unutturdu bana.nasıl anlayacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
o zaman kızın gözlerine bak ama öyle boş değil sivdiğini belli ederek bak zaten oda sana karşı bişeyler hissediyosa anlarsın seni sevdiğini 2. olarak kızın yakın arkadaşları ile aran iyiyse güvendiğin birisine söyle o ağzını arasın bakalım 3. ise gir direk açıl
pcwordSen ondan bekleme nasıl anlıcamı bırak direk söyle, o sana belli etmez sevsede malum sen çakpın sen direk ben seni seviyorum de ya tokat yersin yada bende seni der:D Sessiz kalırsa şok olmuştur:hayır ona baktınmı göz kırpıyor sanki aşık gibi gerçekten kalbimi çaldı. ilk defa bu kadar aşık oluyorum ama bunu anlamanın bir yolu olmalı.Son Düzenleme: bolbol ~ 23 Mart 2009 18:14
ya birde bişey sormak istiyorum bu forumda bayan arkadaş yokmu onların da cevap vermesi iyi olurdu
çöpçatan sitesi oldu mübarek. ama teknik bir konu tabi
Birisi demişti bahar ayı geldi herkesde bir kıpırdanma oluyor diye doğruymuş ha. bu tür konular artması buna kanıt
Seni sevdiğini Nasıl anlarsın bilmem ama ilk adımı ondan beklersen hava alırsın
JeWoRilk adımı ondan beklersen hava alırsınİşte bunu tuttum
şunu sormak istiyorum bunu anlamanın üstü kapalı olarak çaktırmadan sormanın yolu yokmu.
mesela msne girdigimde onu görüp yazıyorum
-benimle çıkarmısın seni seviyorum
oda bana "hayır" derse
ben ona "şaka yaptımki" falan desem anlarmı benim onu sevdiğimi.
:D
ben seni seviyorum dedim
bana sadece arkadaşız dedi:(:(
iyi ayarlaman lazım dikkat etbir akradaşını kaybetme
şaka yaptım filan deme sonra. cesur ol. erkek ol.
ardından da, yürü kim tutar seni dermişim
Senin yapman gereken şu: Farklı olmak,
Ona iki gun cok guzel iltifatlar et. Ucuncu gun hiç sallama.. Sonra yine iltifat et sonra yine sallama.
Küstah ol. Kadınların % 100'ü küstah erkeklerden hoşlanır ancak % 2'si bunu itiraf eder.
Hiç bir şekilde bir şey için efor sarfetme. Rahat ol. Kendine güvenin yüksek olsun.
Her zaman kibar konuş. Kaba olma.
Şık giyin.
Temiz kok. Okuldan çıkınca arkadaşlarınla buluşacaksan önce eve gel duş al. Sonra dışarı cık.
Devamlı hikayeler anlat. Çenen düşük olsun. Esprik şeyler anlat.
İltifat ile umursamazlığı iyi dengede tutarsan tavlamayacağın kız yoktur. Sen bu ayarı iyi ayarla. Artık teklif etmene de gerek kalmaz. Onlar sana gelir.
Sinir de et. Romantik de ol.
Kara prens ol... Bütün kızları kendine hayran bıraktır
ancak kalbin boş olsun..
Bak ben 27 yaşındayım. Ocaktan beri 3 evlenme teklifi aldım.. Yıllar geçmiş aradan unutamayanlar var.
Hadi Bakalım.. Uç şimdi... aslanım benim.
Not: Taktikler için özelime yazabilir misin.
hasanozfSenin yapman gereken şu: Farklı olmak,arkadaşın dediklerine katılmıyorum. bunlar alelade ilişkiler için geçerli olabilir ancak ve en fazla. salon ilişkileri için, reina ilişkileri.Ona iki gun cok guzel iltifatlar et. Ucuncu gun hiç sallama.. Sonra yine iltifat et sonra yine sallama.
Küstah ol. Kadınların % 100'ü küstah erkeklerden hoşlanır ancak % 2'si bunu itiraf eder.
Hiç bir şekilde bir şey için efor sarfetme. Rahat ol. Kendine güvenin yüksek olsun.
Her zaman kibar konuş. Kaba olma.
Şık giyin.
Temiz kok. Okuldan çıkınca arkadaşlarınla buluşacaksan önce eve gel duş al. Sonra dışarı cık.
Devamlı hikayeler anlat. Çenen düşük olsun. Esprik şeyler anlat.
İltifat ile umursamazlığı iyi dengede tutarsan tavlamayacağın kız yoktur. Sen bu ayarı iyi ayarla. Artık teklif etmene de gerek kalmaz. Onlar sana gelir.
Sinir de et. Romantik de ol.
Kara prens ol... Bütün kızları kendine hayran bıraktır
ancak kalbin boş olsun..Bak ben 27 yaşındayım. Ocaktan beri 3 evlenme teklifi aldım.. Yıllar geçmiş aradan unutamayanlar var.
Hadi Bakalım.. Uç şimdi... aslanım benim.
Not: Taktikler için özelime yazabilir misin.
ne olursan ol ama kendin ol. önemli olan bu.
pcword"Küstah ol. Kadınların % 100'ü küstah erkeklerden hoşlanır ancak % 2'si bunu itiraf eder."sayın pcword.., yılların deneyimidir.. Tecrübe ile sabittir.YALAN :
Sadece küstah olmak değil..
Bazen küstah bazen sevimli olmalı erkek... Anahtar işte burada..:)
hey Allahım daha neler görcess .. :))
kankayız diyosun biras zor .. ama alternatif çooqqq
samet713hey Allahım daha neler görcess .. :))alternatif derkenkankayız diyosun biras zor .. ama alternatif çooqqq
bu konu,konuşmalar gercekmı yoksa ben halisünasyon yazılar mı goruyorum....?????????bu ne yaa
@pcword
tavsiyelerin icin sağol