ya arkadaşlar bir kızı çok ama çok seviyorum ama ayrı okullarda okuyoruz ama hemen hemen hergün birbirimizi görüyoruz bakışıyoruz falan ben her gördüğümde bakıyorum o da bakıyor ama nedense geri dönüp baktığımdas bir anda kafasını çeviriyor bu sefer ben kafamı çevirdiğim de o yine bakmaya devam ediyor sizce bu kız benden hoşlanıyormu
kızlar
teknoloji sitesi aşk sorunlarına derman olacak anlaşılan. sevmek cesaret ister.konuşmak için cesaretini gösteremezsen kızın seni sevmesini bekleyemezsin.aşk bir güvercindir.sevmesini bilmezsen kaçırırsın. cesaretini topla kızla konuş yoksa uçar gider arkasından baka kalırsın.
ya kardeşim her kendinize bakanı seviyor sanmayın polislerde bana tip tip bakıyor sokakta bana aşıkmı polis haa ama ben birşey hissediyorum diyorsan gidip konuşcaksın tabi hemen aşk falan girmeyin tanışabilirmiyiz gibisinden kızla ilk önce bir yakınlık kur zaten oda sana karşı birşey hissediyorsa gerisi gelir bence kzıla tanış 2-3 hafta arsı arkadaş olarak takıl ilk 1 hafta muahbbeti iyice kur 2. ile 3. hafta arası kızı biyerlere davet et zaman geçir kızdan olumlu tepki gelirse ki zaten anlıcaksın bunu kıza açıl inş istediğin gibi olur ama yaşın kaç bilimiyorumama daha neler gelcek neler geçecek:)
Donanımhaberde konu dışına aç çok güzel yorumlar alırsın
abicim hatta ben bu kıza teklif bile ettim ama dediğiniz gibi deil direk hiç uzatmadan benle çıkarmısın dedim bide yanın da arkadaşı vardı yalnız yakalıyamadım kızı bi anda oldu zaten ne yapayım ilk kez teklif ediyordum teklifimi kabul edicekti edicekti ama arkadaşları bana göre kızı kıskandı da soğuttular benden,benden hoşlandığından adım gibi emindim ee kızla bi daha konuşayım mı yoksa olucak gibi deil unutamıyorum onun da beni unutmadığından eminim lütfen bi akıl verin off off
Donanımhaberde konu dışına aç çok güzel yorumlar alırsınİncele:
http://forum.donanimhaber.com/m_43792828/tm.htm
unutmaya çalış derim ve hiç aşık olma aşık olunca üzülen taraf sen oluyorsun çünkü kızla çıksan bile basit bir nedenden dolayı seni bırakıyor ve çok üzülüyorsun kolejde çok başıma geldi kız beni seviyodu emindim bakışlarından konuşmasından falan beni başka kızlarla görünce kıskanmasından bana dediği güzel laflardan ben kolejden ayrılınca ne oldu istese beni facebookta bulabilirdi bulmadı ve hemen kendine baska birini buldu üzülen ben oldum kızlara asık olma sadece onlarla gönül eğlendir ama sakın sevme asık olma
Yorumlar fenaa