Arkadaşlar, biliyorum herkes yeni oyunlara takmış kafasını, eski oyunları unutmaya başladık artık. Ama ben size birkaç oyun önereceğim, aranızda eminim ki bu oyunları oynayanla vardır, ama bu oyunlarla henüz tanışmamış olanlar için bu saydığım oyunların onlara yarayacağını düşünüyorum.
GRIM FANDANGO. Bu oyunu mutlaka alın. Üzerinden yaklaşık 4 sene geçti sanıyorum ama oyun şimdi de oynanabilir. Oyunun oynanışı, hikayesi kısacası her şeyi mükemmel bence. Benim için çok ayrı yeri olan bir oyun. Oyun o denli uzun ve eğlenceli ki, bitirdiğinizde gerçekten üzülüyorsunuz. Yalnız baştan uyarayım, bu oyunu oynamak = diyalog aynı zamanda. Yani başkalarıyla sıkça muhabbete giriyorsunuz. İngilizce'den herkes anlamayabilir ama yine de oyunun tadından bir şey kaybedeceğini sanmıyorum. Grim Fandango ile ilgili detaylı bilgi için google da şöyle bir araştırma yapın. Eğer bir yerde görürseniz de bence mutlaka alın, değeceğine eminim.
Diğer tavsiye edeceğim oyunları da başka zaman yazarım, arkadaşlar sizinde aklınızda kalan, mükemmel diye addedebileceğiniz oyunlar varsa ve bu oyunların çok kişi tarafından bilindiğine inanmıyorsanız, siz de yazın.