Arkadaşlar Benim Sorunum Masaüstünde 2tane içi boş klasör var silinmiyor sağ tuş yapıp sil dediğim zaman hiç bir tepki vermiyor ****f+Delete Yaptığım zaman yeniden dene diyor
* İşletim Sistemi : Vista Ultimate 64 Bit (Sp2)
Masaüstünde sağ tıklayıp yenile dediğinizde aslında o klasörlerin silindiğini ve orada olmadığını görürsünüz.
unlocker adlı programı dene silemedigin bütün dosyaları silebilir.
Gokhan38 in dediği gibi, unlocker programı işe yarayabilir.
Arkadaşım Zekana Hayran Kaldım Doğrusu Bu Klasörler 2 Aydır Masaüstünde Ne İçine Bişi Atılıyor Ne Siliniyor Öyle Duruyo Orada Hertürlü Yolu Denedim Yok Başka bi Katakulle Var Bu işgüvenlik sekmesini kullanabilirsien sistemin klasörü kullanmasını egelleyebilrisin
sisitem izinli bir klasöre sahip olmuşsun hayırlı olsun :D
Gokhan38 in dediği gibi, unlocker programı işe yarayabilir.Güzel Kardeşim Unlocker Dediğin Programıda denedim Ama 64 bit Sistemlerde Çalışmıyormuş ..
belgelerimi aç
alt tuşuna bas ve araçlar sekmesinden klasör Seçeneklerine gir
Görünüme tıkla
gizli klasörleri gösteri işaretle
korumalı işletim sisitemi dosyalarını gizle(önerilen) yazanın işaretini kladır.
uygula de va tamam diyerek kapat
Silmeye çalıştığın klasör üzerinde sağ tıkla ve özelliklere gir
Güvenlik sekmesine tıkla Gelişmiş sekmesine tıkla sahip sekmesinden altaki düzenleme sekmesinden bilgisayar adının bulunduğu kullanıcıyı seç altaki işaret sekmesini işaretle uygula de ve tamam tıkla.
Kullanıcı adına çift tıkla ve tümüne izin ver olarak ayarla. tama de ve hepsinen tamam diyerek çık.
silmeye çalışyığın dosyta artık senin eline geçti ister sil isterse neden silinmediğine bakmak için içime gir.
Güvenlik sekmesine tıkla Gelişmiş sekmesine tıkla sahip sekmesinden altaki düzenleme sekmesinden bilgisayar adının bulunduğu kullanıcıyı seç altaki işaret sekmesini işaretle uygula de ve tamam tıkla.Güvenlik Sekmesine Tılayınca Gelişmiş Falan Yazmıyo :(:( bu nasıl bi sorundur kafayı yiicem yaa
Kullanıcı adına çift tıkla ve tümüne izin ver olarak ayarla. tama de ve hepsinen tamam diyerek çık.silmeye çalışyığın dosyta artık senin eline geçti ister sil isterse neden silinmediğine bakmak için içime gir.
bun silinemez dosyaları silmenin birden fazla yolu var ancak anladığım senin silinen dosya değil görünen dosya hatası. masüstünde öyle bir dosya yok ama onu sanalaştıran bir program var. bu nedenlede file sisitemi orda klasörün varlığını gösteriyor. bu nedenlede sisitem ne silebiliyor nede var edebiliyor.
regeditte bir dolan bu sisimde bir klesör mevcutmu bak.
aynı sismde klasör açmayı dene
desktop.ini dosyasını sil ve yeniden oluşması için bilgisayrı yeniden başlat.
güvenli kipte silmeye çalış
file sisitmini çözebilen bir program var undelete+ onu indir ve onla geri getirmeye çalış ve öyle sil.
disk temizliğini yapmayı dene c: disk üzerinde sağtık yap disk temizleden tüm kullanıcıları seç ve gelen ekrarndan tümünü seç temizlesin belki bu rası sisitemdeki hatayı çözebilir.
NTFS çözümeyici bir program dene ( ben çözümlemeyi bilgiğimden program kullanmıyorum bu yüzden ad veremiyeceğim )
bunlara rağmen inat gidiyorsa zararsız sa orda kalsın özelliklerden gizli şekle getir dursun. taşımayıda dene başka bir klasöre taşı.
çok canını sıkıyorsa pek formatı önermesemde yapacak başka biş yok gibi.
Ben Ne Yaptığımı Söyliyeyimde Ancak Öyle Çözüm Buluruz. şimdi camtasia studio diye bi program var onnla bi video oluşturdum videoyu klasör şeklinde masaüstüne oluşturdu bende içindeki videoyu aldım klasörü silmeye çalıştım (Shift+Delete) Tuşuna Basarak Sonra baktım klasör duruyo içine baktım ama içindekiler silinmiş klasör duruyo 10'dan sonra efendime söylim diski birleştirdim sistem geri yükledim diski temizledim kayıt defterini düzenledim camtasia studio yu kaldırdım tekrar silmeye çalıştım yok hala aynı buseferde dedimki bari şunu gizli yapayımda gözükmesin neyse ''özellikler gizliye tıkladım uygula dedim buseferde diyokii sistem belirtilen dosyayı bulamıyor yoksay tümünü yok say falan gerçi silmeye çalışırkende sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyo yeniden dene diyo yannii olay buu ...
win 7 çökmüş onar belki düzelir
senden bir isteğim var
sistem de bu klasörü bağlayan bir analtik program var öreneklemek gerekirse.
bir programla klasör içine yazma yaparken program çöker yazma devam eder yada klasör açık kalır. sisitemden sen klasörü silersin ama net sisitem klasörü silemez görünürde bırakmak zorunda kalır.
Böyle durumda sisitemin kapanan programını tekrar devreye sokarak arzanın giderilmesini sağlamak başka bir yere kopyasını oluşturmaya çalışmak bu arzanın genel anlamada giderilmesinde bire bir.
ancak sisitem yazılı sisitemde kaldıysa mecburen işlemde kullanılan programı tekrar çalıştırıp ilgili sys den işlemi bitirmesini sağlaman gerekiyor. böylelikle sisitem klasörü tanımlar ve silme özelliğiyle birlikte yazma özelliğinide sana verir.
Program işni bitirmesine rağmen klasör silinemiyorsa arıza sisitemdeki bir yönetici asisitanından kaynaklanıyor demektir. bu asisitan görevi tamalayan va yarıda bırak programın ne olduğunu bilen yardımcıdır. bu nedenle yarıda bırakn progeamın cevap vermesini bekler yeni açılan program onun için hiç bir anlam ifade etmez.
arızanın oluştuğu öncesinde hangi programlar vardı sisitemde hangi programlar çalışıyor sisitem değişiklikleri neler bilmemiz gerek bu nedenle başta görev yöneticisi ve başlangıç programlarınıda içeren
bir video hazırlarsan en azından sisitemde eklenti eksikliğimi var yoksa program kaynaklımı arıza onu görebiliriz.
"win 7 nekii ???? eğer windows 7 demek istediysen ne alaka anlamadım ???kısaltma yaptım windows 7 yi kullandığın program çökertmiş şimdi anladın mı?
arızanın oluştuğu öncesinde hangi programlar vardı sisitemde hangi programlar çalışıyor sisitem değişiklikleri neler bilmemiz gerek bu nedenle başta görev yöneticisi ve başlangıç programlarınıda içerenVideo Hazırlarımda Şimdi Videoda Neler Yapmam Gerektiğini Tam Olarak Anlayamadım .. Birazdaha Açık Ve Net Bi şekilde Anlatırsan Sana ZAhmet Çok Sevinirim .. SAol
bir video hazırlarsan en azından sisitemde eklenti eksikliğimi var yoksa program kaynaklımı arıza onu görebiliriz.