S.a arkadaşlar kesinlikle kötü bir amaçla sormuyorm sadece okulda bilgisayar hocası ödev olarak istedi barbar klasör şifreleme v.b çeşitli programlarla şifrelenmş dosya-klasörlerin şifresini çözebileceğim bir yöntem veya progrm var mı çok acil lazım yarm edin lütfen
Klasör şifresini kırma
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (69325) ~ 09 Kasım 2008 19:30
Kapalı Hesap
1,252 mesaj
keskin1bi dakka ? :Cd aradım iki saat senin için. İlk mesajıma yazdımSon Düzenleme: Kapalı Hesap (69325) ~ 09 Kasım 2008 19:36
OP Üye
59 mesaj
çok teşekkür ederim JeWoR bana programın ismini felanda verseniz veya bi dos komutu v.s hocaya yok diyorum klasör şifresi krma inatla var araştr diyor
Kapalı Hesap
1,252 mesaj
keskin1çok teşekkür ederim JeWoR bana programın ismini felanda verseniz veya bi dos komutu v.s hocaya yok diyorum klasör şifresi krma inatla var araştrProgram ve kodlarını buradan indirebilirsin=>::Asılnda koda falan gerek yok barbarın çalışma mantığı basit şifrelenecek klasörün adından sonra ".{47E6-A586-9965-3289-B896}" gibi bir uzantı ekliyor. Noktadan sonraki kısım görünmüyor(sifreli klasörü Rarlarsan görürsün) ve klasörün bir uzantısı olmuş oluyor. BarBar ile açılıyor. Klasörü çözdüğünde Sonundaki uzantıyı silip klasör kullanıma geçiyor. Bunu program olmadanda silebilirsin.
Bende bundan esinlenerek bir klasör şifreleme programı yazmıştım.
Taze Üye
1 mesaj
kırdıktan sonra şifre ne oluyor benden şifre istiyor
Taze Üye
2 mesaj
Olmuyoooooooooooooo yapamadım yaa abi az msn werde ben sana tw atam sende yap ??????