Arkadaşlar ben dün nasıl bir aptallık yaptıysam Call of Duty-Black Ops'un 38 partının 21ini indirdiğim klasörü sildim.. Sonrada söylemeyeyim illegal ama mecburdum bir siteden full olan 3 tane silinen dosyaları geri getirme programını indirdim onlar sildiğim klasörün yerine baktırdım fakat o klasörü bulamadılar gerçektem 21 part indirdim ve onu 1 sn de sildim. büyük aptallık. çözü yolunu mecburem bulmam gerek yoksa sinirimden falan çöpe atarım bilgisayarı
klasör sildim yardım !!
- 1
- 2
recuva adlı programı indir.sildigin dosyalar önceden neredeyse orayı tarat.büyük ihtimal bulacaktır.
Evet relentless44 arkadasımızın soyledigi gibi recuva adlı program senin isini gorecektir.
Daha once kendim kullandım.
Programın derin tarama gibi bir ozelligini aktif yapıp yukledigin klasorun yolunu tam belirtirsen bulur.
Fakat isimler aynı olmaz.
Dosyanın uzantisina ve boyutuna bakarak emin olursun..
Sistem geri yüklemeyi de deneyebilirsin.
arkadaşlar o klasör ve içindeki partlar bana çok lazım lütfen klasör bulmuyo bikere
Arkadasım ben sana dedimki sildigin dosyalar recuva programında farklı isimlerde olcaktır.
Klasoru de beraberinde sildiysen bir ust klasorde arattıracaksın bunu.
Dosya uzantılarına ve boyutuna bakarak partlarini geri yuklemeye calıscaksın.
Ayrıca derin tarama gibi bir ozelligi olacaktı onu etkin kıl..
boşuna kurtarmaya çalışmayın silindiği için kurtarsanızda düzgün çalışmaz mutlaka bir yerde hata verir kurtarana kadar 21 partı yeniden indirirsiniz işte bu yüzden deep freeze ve rollback rx veya benzeri programlar kullanın diyorum
Ya bir ara benim eski 98 lik pcde bir şey vardı.Eski dosyaları görüntülüyordu.Silen tüm dosyaları kurtabiliyordun.Hata vermiyordu.
recuverle tarattım tamamen c yi. archive rar yerinide seçtim fakat hiçbir şekilde o partları falan bulmadı anlamadım ne böyle iş varmı 2 gündür uğraşıyom ya
Üzgünüm 21 tane 200 mb lık dosyayı kurtarabileceğinizi sanmıyorum. Kurtarsanız bile sıkışıklar düzgün çalışmazlar. Kurtarmaya çalıştığınız 500KB lık bir resim değilki ...
Üzgünüm 21 tane 200 mb lık dosyayı kurtarabileceğinizi sanmıyorum. Kurtarsanız bile sıkışıklar düzgün çalışmazlar. Kurtarmaya çalıştığınız 500KB lık bir resim değilki ...Zaten umudumu kestim dün gece... Şimdi de tek aradığım o 21 part gibi fakat tek link olan multiplayer oynanan cod black ops. acaba sizlerin bildiği bir site var mı ??Son Düzenleme: Kapalı Hesap (128169) ~ 01 Şubat 2011 15:53
Orjinal olmadan multiplayer Black Ops oyniyamazsin arkadasım.
En azından offical serverlarda.
torrent kullansana dostum. hangi devirde yaşıyorsun da partlarla bilmem kaç gb'lık oyun indiriyorsun
- 1
- 2