Arkadaşlar arkimin pc var baya eski onun pc ye format attık benim harici dikten proram felen attık ama sonra benimm harici diskin her klasörün aynı isimden exe soyası var nasıl yapabilirim bunu lütfen bicimlendir demeyin 3 tb harddiskim 1 tb si dolu :(
Klasörler exe oldu.
Bu dosya işini görür. Yükle, güncelle ve tarat. İndirmek için TIKLA.
Bu arada;
iyidosya.com serverinde sanırım temizlik yapmış, yüklü tüm dosyalarım silinmiş. Bu siteyi kullananlar varsa eğer dosyalarını kontrol edip bilgi verirlerse sevinirim. Dosyalarımı benim sıpalar mı sildi yoksa serverden mi uçurdular merak ediyorum.
Arkadaşlar arkimin pc var baya eski onun pc ye format attık benim harici dikten proram felen attık ama sonra benimm harici diskin her klasörün aynı isimden exe soyası var nasıl yapabilirim bunu lütfen bicimlendir demeyin 3 tb harddiskim 1 tb si dolu :(Kaspersky int securityindir full tarat Sonra bir problem olursa yaz.
Kardeşim sıkıntı değil bende de aynı seninki gibi oldu....
Yapman gereken explorerxp diye basit bir program var.....
Kesin çözüm ben şahsen öyle hallettim... internetten araştır indir KESİN çözersin
programı açınca oradan diske geliyorsun ne var ne yok her şeyi gösteriyor.. Ordan artık kopyala yapıstırmı surekle bırakmı ne yparsan yaparsın
NOT:Programdaki klasörü olduğu gibi atma İÇİNDEKİLERİ kopyala yoksa gene gözükmez klasörün içini aç masaüstünde boş klasör aç içindekileri oraya at....
NOT:Benimde ay şey başıma geldiği için söylüyorum virüsleri silince .exe uzantılı dosyalar silinir, ve gizli klasörleri göster deyincede gelmez...
exe. uzantılı dosyaları sil boşver ilacın explorerxp programında.......
Bulamazsan link atam
SAYGILAR.....