arkadaşlar win 10 kullanıyorum masaüstümdeki klasörler bir anda kayboldu.Geri dönüşümde de yok bir kaç sefer başıma geldi ama önemsememiştim ama risk oluşturmaya başladı kaybolan dosyalar nerdedir sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
klasörler kayboluyor
deep freez kullanmıyorum bir yere de taşımadım daha önce kısa yollardan başlayan sorun daha sonra klasörün kendisine yöneldi.
combofix bilgisayarın sürümü ile uyumlu olmadığı için kuramadım hata verdi nod 32 ve malware kullanıyorum
virüs de iki antivirüs açıkken dosyaları kaçıramaz ki , user desktop dosya sistemi adresinden silmiş olmayın ? masaüstünün file sistemdeki yeri orası.başka ihtimal kalmıyor .diskte bozukluk olsa dosyayı kaybetmez saçma sapan bir fontta tekrar yazar.
Anlattığınız olay geçici profil sorununa benziyor.
Eğer ki bu sorunu oturum açarken sıfırdan oturum açıyor gibi masaüstünüz hazırlanıyor vs şeklinde ibare gördükten sonra yaşıyorsanız internette geçici profil sorunu çözümü yazarak işlemleri yapmanız lazım <regedit den. Bak uzantılı şeyler silmeniz ve kullanıcı profilini silmeniz gerektiren işlemler>