klasorler notebook seklinde kaldi

samooo
11-11-2010, 19:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkdaslar Yardim Edin Bi Dosyayi Notebookla ackmak icin 

Birlikte Ac yaptim sonra ordan notebook u sectim ama bi hata yaptim assagidaki 

Butur Dosyalari Acmak Icin Hep Bu Programi Sec e tikladim ve Tamam a Bastim

Ve Suanda Bilgisyarimdaki Hersey Butun Programlar Oyunlar Hpesi Notebok Seklinde Nasil Duzelticem Bu hatayi

setra92
12-11-2010, 16:09   |  #2  
setra92 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
351 mesaj

geri yükle dene

mcafee23 ayrılmıştır
12-11-2010, 16:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

notebook değil notepad olmasın o?

1. Windows\regedit.exe komutu ile kayıt defteri düzenleyicisini aç.
2.[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
"Progid"="Applications\****.exe olmalı bunu ve UserChoice anahtarını komple sil (bilgisayarınız isterse bunun için sağ tuş-izinler-adminisrator seçin)
3. OpenWithList içerisinde bulunan varsayılan dışındaki ikili değerleride sil.Şimdi Kayıt defterindeki bu komutlar orjinalinde ki gibi oldu.

4.Sistemi yeniden başlat

Regedit'i de çalıştıramadığınızı düşünürsek bu alternatif yolu da uygulayabilirsiniz.

Masaüstünde yeni metin belgesi oluşturun ve aşağıdaki kodu içine yapıştırın:

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
Daha sonra Dosya menüsünden Farklı Kaydet deyip dosyayı .reg uzantılı olarak kaydedin. Dikkat edin doğru kaydettikten sonra simgenin farklı olması lazım. Bunun için Metin belgesi yerine "Tüm dosyalar" seçeneğini seçin ve bu şekilde kaydedin. Sonra bu dosyayı çalıştırın ve Evet deyin. PC'yi yeniden başlatın. Artık sorun kalmayacaktır.

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 12 Kasım 2010 16:31