Merhaba arkadaşlar. Bu sorun vistadan beri sinirimi bozar. Bilgisayarımda büyük bir arşivim var haliyle çok fazla klasör var. Bütün klasörler seçimime göre varsayılan olarak büyük simge veya döşemeler şeklinde görünsün istiyorum. Eğer bir klasörde görünümü kaydedersem de bunun kaydettiğim şekliyle kalmasını istiyorum.
Fakat zannedersem vista ve windows 7 kafasına göre takılıyor. Bütün klasörlerde simgeler farklı boyutlarda görünüyor. Format atacaktım ama bilgisayarı ilk kurduğumda klasörlerin simge boyutlarını ayarlayışım gözümün önünde film şeridi gibi geçti, format atmaya korkuyorum.
Mesela filmler klasöründe orta boy simgeler istiyorum. Yazılarım klasöründe ayrıntılar açık olsun istiyorum. Resimler klasöründe çok büyük boy simgeler olsun istiyorum. Geri kalanın topu da orta boy simgeler olsun veyahut o varsayılanı toptana istediğim gibi uygulayabileyim.
Bir klasörde görünümü değiştirince sabit kalıyor fakat sonra kendi kendine saçmalayıp farklı görünümler alıyor.
Bütün bunların bir çözümü yok mu? Çözüm yazarsanız büyük hayır duam olur. Şimdiden teşekkürler