selam arkadaşlar .microsoft Remote Keyboard for Windows xp Media center edition v1.0 diye bir klavyem var.bu klavye dos ortamında çalışmıyor.ayrıca bilgisayarda windows xp media center edition işletim sistemi yüklü idi bu işletim sistemi çöktü.ben xp professional yükledim çünki kurtarma cd leri bozulmuş.başka klavye ile windows u yükledim.kendi klavyemi bağlayınca çalışmadı.cd sini kaypetmişim.netten bakıyorum driver bulamıyorum.klavyenin altında RC6 ir diye bir yazıda var onuda arattım olmadı.klavyenin kitapçığında şöyle yazıyor aynen yazıyorum:[uzak klavyenin çalışması için bir windows xp media center edition güncelleştirmesi yüklemelisiniz.(internet aracılığıyla güncelleştirmeyi yüklemek için 1.. sitesini ziyaret edin.2.özel yükleme seçeneğini seçin.3.windows xp medi center edition için eHome kızılötesi alıcısı güncelleştirme paketi 1(veya daha sonrası)girişini arayın,bulunan öğeyi seçin ve ardından güncelleştirmeleri yüklemeye git'i tıklayın.4.yükleyi tıklatın.]ben yüklemeye çalıştım ama kitapçığın dediği yerlere rastlamadım.2. seçeneğini hiç göremedim.yardım ederseniz çok sevinirim.ve inanın çok pahalı bir klavye elimde patlayacak.
klavye driver sorunum var yardım ederseniz :))
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
Bu sitedeki driver umarım sorununu çözer..İsmi: Microsoft eHome Remote Control Keyboard keys - 5.1.2535.0
Bende de Microsft Wireless Optical Desktop Comfort Edition var..Kutusunun içinden driver CDsi çıkmamıştı..Ancak internetten kolayca bulup indirmiştim..
Senin klavyenin resimlerine falan da baktım,gayet güzel..:)) Umarım verdiğim sitedeki driver işini görür..