Merhaba arkadaşlar...
Az önce farkettigim birşeyi size danışmak istiyorum .Klavyemin üstteki ışıkları yani Scroll lock ,Caps lock ve num lock tuşlarının ışıklar ben tuşlara basmadan kabloyu oynatmamla beraber üçüde yanıyor indirdigimde sönüyor ışıklar kablo salladıgım zaman yanıp sönüyor aynı şekilde bu neden olur klavyemde bir sorunmu var bunu söylememin bir nedenide bilgisayarımın donup mavi ekran vermesi acaba bozuk donanım baglı oldugu için böyle birşey yapıyor olabilirmi klavye ile alakası varmıdır?Biraz saçma oldu ama beni bilgilendirirseniz sevinirim..:)
Klavye ışığı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 22 Nisan 2009 21:24
Yıllanmış Üye
315 mesaj
Klavyeler her açılışta kendilerini test ederler. PC her açıldığında da 3 ışıkda beraber yanar ve söner. Klavyenin girişinde temassızlık olabilir. Bütün tuşların çalışıyorsa problem yoktur. Sadece girişini kontrol etmen yeterli... Bilgisayarının mavi ekran vermesi başka sebepden olabilir!
OP Üye
88 mesaj
Bilgisayar ilk açılıdıgnda test ediyor onu biliyorum ama kabloyu elledigimde neden tuşlara basmış gibi ışıkları yanıyor üçününde onu merak ettim ?
Yıllanmış Üye
315 mesaj
Klavyenin bağlantısı hassas durumda demek ki.. Kabloyu ellediğin zaman elektrik gidip geliyor olmalı.
Son Düzenleme: HaaNKs ~ 22 Nisan 2009 21:38
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
HaaNKsKlavyeler her açılışta kendilerini test ederler.Klavyeler kendilerini mi test eder.
BIOS klavyeyi test ediyor olmasın.Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 22 Nisan 2009 22:46
Yıllanmış Üye
315 mesaj
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Klavyeler kendilerini mi test eder.Bende onu demek istemiştim zaten
BIOS klavyeyi test ediyor olmasın.