Arkadaşlar bana bir konuda yardım etmenizi isteyeceğim.Mesela faremiz bozuldu bunu gidermek için klavye kısayollarını (EN ÖNEMLİLERİNİ) yazarsanız sevinirim.
...klavye kısayolları...
öncelikle merhaba anlatayım nasıl yabacağını gerisi sana kalmış
alt+shift+num lock tuş kombinasyonunu kullanarak karşımıza çıkacak olan tamam-iptal seceneklerinden tamam deyiip yola devam ediyoruz
sıra geldi fareyi nasıl kullanacağına 2-4-6-8 fare imlecine hareket verir
2 aşağıya 4 sola 6 sağa 8 yukarıya hareket ettirir 5 sol taraftaki fare üzerindeki tuş tıklamak istediğin yere getirip 5 e basman yeterli olacaktır çift tıklamak istersen + tuşuna basman lazım sağ tıklamak istersen önce - sonra 5 e basman gerek (aynı anda basman gerekiyor) mouse bozuldumu böyle idare edebilirsin umarım kafan karışmaz kolay gelsin...Saygılar (dipnot klavye üzerinden fare biraz yavaş hareket eder ama hiç yoktan iyidir demi
denetim masasında erişebilirlik ayarlarında fare kısmına bakarsan, orda fareyi etkinleştir gibisinden bişeyler olmalı. onu etkinleştirip uygularsan numerik taraftaki tuşlarla imleci sağa sola götürebilir, 5 ile tıklama yapabilirsin. oyunlarda işler mi tam bilemiyorum yada işlerse ne derece kullanılabilir olur bilmiyorum..
arkadaşlar saolun + rep veriliomu burda???
verilmiyo sanırım :) gerek de yok zaten :)