Klavye Mouse Seti
ben microsof ürünlerini kullandım ve tek kelime ile muhteşem.ama kablosuzda kullanmş biri olarak kablosuz kesinlikle önermiyorum.pillerinin çok çabuk bitmesi ara sıra kendilerini sapıtması yokmu :@ ofis ortamlarında eğer bu set kullanılacaksa sizin yanınızdaki kullanıcın alıcısı ile sizin alıcınız bazen karışabiliyor.mümkünse hatta özellikle mausu kablolu ve optik almanı öneririm.fps oyunlarında en iyisi.
bende ms ürünlerini cok begenirim, ki kullanıyorum hala: MS Wireless Optical Desktop 4000 modeli. gercekten cok guzel, evde kullanıorm baskalarıyla karısma olayı olmadı hic, ama pil ve oyun konusunda black sen hangi modeli kullandın bilmiorm ama benimkiler oldukca iyi(hertürlü aksiyonlu hareketli oyunuda oynamışımdır). bütün gün evde oldugumda 10 saatten fazla, okul-iş vs. oldugunda en az 5-6 saat acıktır bilgisayarım hergün ve sürekli kullanırım ama piller 3aydan uzun gidiyor bana(2 kalem pil). benimkini oneririm sana yani, senin dedigini kullanmadım hic ama...(ayrıca vericilerde oldukca güclü, diil uzak mesafe yan odalardan bile kontrol edio walla, denedim:)