arkadaşlar, charmapten kopyalayarak yazıyorum şu an halimi anlayın!
klayvemde durduk yerde sağ ok tuşu bozulmuştu. ne yaptıysam düzeltemedim sonunda yeni klavye aldım. 1 gün önce. yani dün. neyse klavye dün normal çalışıyordu yepyeni gıcır falan, fakat bugün 10 dakika önce sağ ok tuşu değil ancak belirli tuşlar (w-e-r-u-ı ve keypadde 7-8-9) çalışmıyor ! durduk yerde oluyor bu...
bunun nedeni ne olabilir? hadi önceki klavyem 5 senelikti, daha dün aldığım klavyedede aynı sorun oldu... bunun sebebi ne olabilir? durduk yerde oluyor?
kaspersky'le taratıyorum şu an ancak demin eski klavyemi taktım, o sağ tuş hala çalışmıyor. yeni aldığımı tekrar taktım yine o belirli tuşlar çalışmıyor?
buna sebep olan nedir? klavye virüsü falanmıdır? tamamen durduk yerde oluyor.. asla öyle sitelere falan girmem virüs bulaştırıcak full koruma altında bilgisayarım güvenlik duvarı açık kaspersky orta seviye güvenlik... buna ne sebep olur arkadaşlar nasıl düzeltebilirim yardımcı olun delirmek üzereyim tüm işlerim aksıyor... tamamen durduk yerde oluyor ya !? (bu yazıyı yazmam 30 dk sürdü desem yeridir..)
Klavye sorunu çok acil yardım !
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
görev çubuğundaki dil seçeneğini kontrol eder misin.?.ya da denetim masası/klavye seçeneğinden gerekli ayarları yapabilirsin diye düşünüyorum..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
Reborn91usb girişli bir klavye alıp onu denesen..MANTIKLI ÇÜNKÜ PİNLERDEN BİRİ VEYA KLAVYE GİRİŞİ BOZULMUŞ OLABİLİR USB ADAPTÖRÜ YADA USB Lİ Bİ KLAVYE İLE DENEYEBİLİRSEN