Merhaba Arkadaşlar ..Bana Yardımcı Olabilirseniz Sizlere Minnettar Olacağım..Buradaki Bilgisayar Tamircileri sorunumu çözemedi..Bilgisayarımın Sorunları: Mause'u kesik kesik haraket ediyor, Klavye Geç Algılıyor ve Tuşları Takılı Kalıyormuş Gibi Davranıyor, 20-30 saniyede bir klavyenin Işığı Yanıp Sönüyor, vs..Ekran Kartı sürücüsünü kaldırınca hiçbir sorun yok..Bilgisayar Gayet Hızlı ve Stabil çalışıyor.Güncelleme yaparken hiçbir sıkıntı yok..Güncelleme ve Virüs Tarayıcı Aktifken sıkıntı yok..Grafik Sürücüsü Yüklü değilken sıkıntı yok..Mause ve Klavye Takılı Kalırken Videolarda en ufak bi kasma yok..1440p videoları bile gayet iyi oynatıyor..Bilgisayarın açılması 15 saniye bile sürmüyor..Denemediğim İşletim sistemi kalmadı..Bütün sürücüler yüklü ve güncel.Bios ve Anakart Güncel..İşlemcim İntel, Anakart Gigabyte.4 gb ram var..Çıldırmak Üzereyim..Lütfen yardım edin..Kafama takılan tek soru Powerdan olabilir mi? Ekran Kartı devredeyken Power Usb Voltajlarını Etkileyebilir mi? Hdd denedim, Ram denedim ve sorun hala devam ediyor..
Klavye ve Mause Sorunu
-kaspersky ve malwarebytes ile full tara
-ekran kartı driver ini üretici sitesinden mümkünse scanner yazılımıyla yükle
doğru driver yüklediğinden emin ol
bios ayarlarını kontrol et
-driver bulamazsan https://drp.su/tr/foradmin adresindeki driver yükleyiciyi dene.