arkadaşlar slmlar klavyemde caps lock veya num lock gibi tuşların ışığı yok. Özellikle caps lock ışığının olmaması bana sıkıntı yaşatıyor. Işık yerine bilgisayarın ekranından alabileceğim uyarı imgeleri falan var mı varsa bunu nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz? şimdiden teşekkürler...
klavyemde caps lock ve num lock ışığı yok
erşah evet var ısıgı olmayan klavye ben çok gördüm ama ışıgı olmasını dikkat edin masaüstüyse yenisini al.
tabi masaüstü kablosuz diye sanırım pil ömrünü uzatmak için yapmış olabilirler ama çok saçma. Arkadaşlar yeni aldım değiştirme şansım yok eğer ekran üzerinden uyarı almasını biliosnz yardımcı olun lütfen. Ki bence mutlaka vardır.
teşekkürler. Peki sadece bildirim olarak ekranda yazı şeklinde şöyle bikaç saniyeliğine falan çıkacak bildirim var mı acaba?
Genelde klavye yazılımlarında özellikle kablosuz klavye yazılımlarında bu olay var.Ekranda ses acılısı, caps lock acılısı guzel simgelerle gösteriliyor.
Klavyen Logitech marka ise Logitech in buna göre çok güzel yazılımı vaar.
bu seçenek size caps lock'a basıldığında iki değişik ses duymanızı sağlar (açık/kapalı)
mcafee çok teşekkür ederim bu kesinlikle sorunumu çözdü:D tekrar tekrar teşekkürler... ayrıca sana da teşekkür ederim vecttra logitechten bu yazılımı da araştırıcam...
zaten büyük yazarsan bas caps lock kücük yazarsın ne var bunda.
sağdaki sayıları yazamassan bas numloca yazarsın. bu kadar basit ışık olması şart degil
Teşekkürler Engin Paşa arkadaşım.
Yeni aldığım ve çok beğendiğim bilgisayarımda caps lock ışığı yoktu. Ve bu canımı çok sıkıyordu.
Sizin yönteminizle sorunu, hem de çok şık biçimde, çözmüş bulunuyorum.
Çok teşekkürler.