Dedıgım gıbı klavyede ısık yanıyor numlock ısıgı ve kapanıp acılırkende 3 ısık brden yanıp snuyor ama pc acıldıgında dıııt dıt dıt dıye garıp sesler cıkaryor.Olayın basını da anlatayım shıft tusuna fazla bastım glba oyun esnasında yapıskan tuslarla ılgılı bı sey geldı bende bakmadan tamam dedım hralde,sonrasında klavye duzgun yazmamaya basladı bır tusa basıyorum baska harf cıkıyor ve kendı kendıne 3-4 harf yazar oldu tek harfe bastıgım halde sıstem gerı yukleme yaptım yıne ıse yaramadı format attım.formatı sonlandırcaktım kı orj xp ın keyını gırecektım kı sorun cozulmemıs X'basıyorum 3-4 tane baska harf gelıyor ne yaptıysam olmadı eskı klavyemı o an bulamadıgım ıcın pcyı kapadım sonra eskı klavyemı bulup onunla format attım suan eskı klavyemle gıdıyorum ama calısmıyan klavyeyı taktıgımda dıtdıt sesı cıkıyor ve calısmıyor yanı onceden en azından calısıyor ama garıp garıp yazıyordu format sonrası calısmaz oldu ısgın yanıdıgı halde calısmayan klavyem A4tech x slim multımedya klavye yardımlarınızı beklıyorum tsekkurler sımdıden.
klavyemden ısık gelıyor ama calısmıyor ?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj
1 kısı yok mu yanı chıp'e noldu boyle.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
kalvyenin devreler atmış. sende onu cope at.
OP Yıllanmış Üye
228 mesaj
cevaplar ıcın sagolun yapcak bısey yok demek pekı.
OP Yıllanmış Üye
228 mesaj
detaylı olarak anlatmak ıstemıstım lafkalabalıgı oldu galıba!