Klavye/Oyun çakışması ??

serhadss
11-11-2009, 23:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Arkadaşlar laptopu daha dün aldım..Marka :PACKARD BELL TJ65-DT-022.
İlk aldığımda klavye,dil seçeneklerini değiştirdim.Çünkü sürekli ingilizceye dönüş yapıyordu.Kaldırdım ingilizceyi sadece türkçe bıraktım.
gta 4 ü yükledim.oyunda grafiksel herhangi bir kasma yok fakat tuşlara bastığım anda oyun kasmaya başlıyor.Bir süre oynadığımda anladımki ayrı ayrı tuşlara bastığımda sürekli kasıyor.Oyundan çıktığımdada dil seçekenlerini masaüstünün üst köşesinde görüyorum.bunu halletmenin bir yolu varmıdır arkadaşlar? çok mağdur kaldım gerçekten..

Kapalı Hesap (153334)
12-11-2009, 11:13   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Alıntı: serhadss  
Arkadaşlar laptopu daha dün aldım..Marka :PACKARD BELL TJ65-DT-022.
İlk aldığımda klavye,dil seçeneklerini değiştirdim.Çünkü sürekli ingilizceye dönüş yapıyordu.Kaldırdım ingilizceyi sadece türkçe bıraktım.
gta 4 ü yükledim.oyunda grafiksel herhangi bir kasma yok fakat tuşlara bastığım anda oyun kasmaya başlıyor.Bir süre oynadığımda anladımki ayrı ayrı tuşlara bastığımda sürekli kasıyor.Oyundan çıktığımdada dil seçekenlerini masaüstünün üst köşesinde görüyorum.bunu halletmenin bir yolu varmıdır arkadaşlar? çok mağdur kaldım gerçekten..
Arkadaşım (tüm çeltikleri kaldır) şu ayarları bir uygula sonra bilgisayarını yeniden başlat.Daha sonra oyunu yeniden aç bir dene.