Knight (Baqımlısı) Bi Cocuğun Msn Nicki..
Bu cocuk çok AKILLI ÇOK YAŞAR BU COCUK :) yaw bir oyun yüzünden gece sini gündüzüne katıyorlar ..! Ve ne paralar gidiyor bu oyuna
=D valla ben charın yatmasından yanayım cunku butun vaktimi oyuna harcayacagıma datalarına harcasaydım suan cooktan oyunda para uretici item uretıcı programları yazmıstım ;D
Knight çocugu ne hale getirmiş ya yazık hakketten
Şimdi Gladyatus dıye bır oyun var.Bır ahpabımın oğlu oynuyordu Knıght'ı bırakmış onu Gladyatus'a geçmiş.. Hepsı aynı b.k zaman israfı..
Ha Age of Conan oynarsın onu anlarım ama bu saçma bır oyun
Borga-xŞimdi Gladyatus dıye bır oyun var.Bır ahpabımın oğlu oynuyordu Knıght'ı bırakmış onu Gladyatus'a geçmiş.. Hepsı aynı b.k zaman israfı..Doğru söylüyorsun Borga Abi bende bulaşmıştım bir ara bu pisliğe. Ogame , warcity aklına ne gelirse hepsini oynuyordum
Ha Age of Conan oynarsın onu anlarım ama bu saçma bırBelki onlara ayırdığım zamanın,düşündüğüm zamanın 10'da birini çalışmaya adasadyım şu an çok farklı bir okula gidecek durumda olurdum. O kadar bağlıydım...
altı üstü oyun bu düşünürler ne olarak görüyor bu oyunu aklım almıyor :)
ersin bu oyun sayesinde binlerce zeki insan köşeyi dondu ve ben dahiL :) inanın asgari maaşın %190'ını bu oyundan sadece 1 haftada alıyoresunuz hatta daha erken :)
Bu oyundan para kazanılıyor.Tabi helal mi haram mı bilemem.Onu Allah(c.c)bilir..
Para Güney Korelilere gidiyor ona yanıyorum...
Adamlar internet kafe sahipleriyle anlaşma yapmış "herkez bilgisayarında Knight Online oyununu bulundursun" diye...
Her türlü online oyuna karşıyım ben sigara gibi bağımlılık yapıyor ve kurtulamıyosun ben cs 1.6 oynuyorum Allahtan bunun kadar bağımlı yapmıyor...
Bizim sınıfta da var böyle biri bana her sabah 1. dersten başlayıp bıkmadan 4. derse kadar kaç EX felan kastıgını anlatıyor:D
Şu knight denen Oyun bağımllılık yapıyor bıraın yaşu oyunu...
Bu oyunu bana öğreten arkadaşımın 7 düel ebe... başka bişey demiyorum...
Çok çocuk tanıyorum bu oyun yüzünden hastalanan, dersleri kötüye giden.
"Yazık..."
Youtube gibi şuna da bir yasak gelse..