Knight HakkInda ÖNEMLI SORUN LUTFEN BI BAKIN!!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
cagaguley
02-08-2005, 11:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Knight oyununu buldum yükledim Pack lerinide yükledim Benim Bilgisayarım Windows SP2.web sitesinde bulunan server.ini dosyası indirdim yapıştırdım.Bilgisayar1m Özellikler Felan Yaptim.Oyunu açtim.Sonunda Ares 1 2 3 Diez 1 2 gibi bütün serverlere girince Disconnect Oluyorum Oyun açılıyo ama seçtiğimde Disconnect oluyorum belki doludur diye bekliyorum yeniden giriyorum Sorun değişmiyo Acil YARDIM ne Yapmam gerekiyo eğer bi dosya indirilecekse Linki ile birlikte dosyayı cagaguley@gmail.com a yollayın... TŞK...........

safri
10-08-2005, 20:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
278 mesaj

kardeş hack shield açılıyomu, ona bir bakman lazım.Ayrıca disconnect le bizde karşılaşıyoruz.Sen şimdi bir gir oyuna ve yukardaki patche bak eğer 1288.exe değilse yüksek ihtimalle oyunu silip baştan yüklemen sorunu çözecektir.

Bu arada oyuna giremeyenler için bir püf nokta belki biliyorsunuzdur ama kısayolundan açamazanız oyunu simgeyi sağ tıklatın , hedef bulu seçin ,ordan açılan sayfada knight online simgesini tıklatın ; direkt hack shield açılıyo yani update bölümünü atlayıp girebiliyorsunuz.Kolay gelsin.Bu arada kardeş durumu bana bildir...

juneyyar
11-08-2005, 12:04   |  #3  
Yeni Üye
28 mesaj

arkıdeş launch var onu bir donwload zip yapta dene
Cool