knight online 1516.01 gb bank

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
24-11-2007, 12:40   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

http://rapidshare.com/files/7190 ... ne_gb_bank.rar.html

-NOX
25-11-2007, 22:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
273 mesaj

hemen indirmeyelim arkadaşlar

kanka ne iş?
anlat bakalım bu linkte ne var?

Eğer bize 1 hafta içinde anlatmazsa kendini uyanık sanan (dallama) emek hırsızlarından biridir.

Banned
26-11-2007, 23:00   |  #3  
OP Banlandı
9 mesaj

bu linkde gb coğaltmaya yarayan data kayıtları var güzelim 2. si dallamalardanb değilim bu oyunu biitrmeye çalışanşardanım gibi koxpların çoğunda imam var st by hilaladam

-NOX
27-11-2007, 21:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
273 mesaj

yanlış anlama direk link koymuşsun ve mesaj yazmamışsın.

genelde o dallama hırsızların sevdiği şeydir.

Ve genelde yeni üye görünürlerki sende yeni üyesin

yani anla artık nasıl düşündüğümü

-NOX
27-11-2007, 22:09   |  #5  
Yıllanmış Üye
273 mesaj

Belli olmaz lvl 1 hırsızda var lvl 80 de var (soyaraktan 80 olmuşlardan bahsediyorum)

örnek: lvl 1 de olanları saymaya gerek yok diye düşünüyorum.
Diğeri lvl yüksek hırsızlar:
1)by_fedai (trade hackcisidir)
2)garanti_44(halen açık vermedi ama çok sık el değiştirmekte)
3)_lvl_ (80 lvl olduğuna bakmayın sayısı bellisiz adam soydu o nedenle zengin)
4)Sherif (kasmaktan pek anlamaz oyuna ilk başlayanlardandır. Genelde babacan hareketler sergiler ama aniden girişimlerde bulunabilir)
5)yunussss (_lvl_ in 2. çarı)
6)Gladyatorrrr(andreamcı eziq bir hırsız genelde "Dupe yapalım mı" gibisinden hilelere başvuraraktan soymaktadır)
7)interrupterrr(hilaladamın adamlarından birisidir. Kosp dağıtımı ile şifreleri çalmaktadır ve kosptanda toplanılan paraların %10 u gizlice ona akmaktadır. Basit bir GB satıcısıdır)
8)islambol1453(genelde hep "sana gb vereyim sen bana 10m ver" gibisinden sözlerle yaklaşımlarda bulunur. Yani DUPE cidir alınan GB ler sadece görüntüdür verdiğiniz 10m gerçek...)
9)NovaHack16 (ismindende belli olduğu gibi skill bug zamanından kalmış birisidir. Dupe item satmaktaydı)
10) ve dahası... lafın kısası......

Bu şahsiyetlerden 2,3,4,6 no lu şahsiyetler dışındakiler Gm ye resimli ihbarım üstüne banlandılar. Geri kalanları başkası banlattı veya isminin ortaya çıkğından başka çar açtılar yinede dikkatli olalım.

Bu hayvanlar emeğe saygı bilmeyen yüksek lvl li hayvancıklardır.(Fıstık atmayın :D)

Bu ve buna benzer şahsiyetlerle konuşmayın herhangi bir alışveriş ve para transferi yapmayın.

Bu adamları nerden biliyorsun derseniz benim gezdiğim kafelerde bu adamlar ünlüdür. Bunlar Dies serversinde olup diğer serverlerle ilgili bilgim olmamaktadır.

Kısacası LVL kimsenin huyunu suyunu belirtmez.80 lvl şerefsiz olup 30-40 lvl in can dostu olduğu nice insan gördüm. 80 lvl olupta insanlıktan nasip alamamışlarada kınıyoruz.

Neyse...

Soyulmamak için hile yapmayalım. Emeğimiz yerinde kalsın.

Saygılarla...

-NOX
28-11-2007, 17:31   |  #6  
Yıllanmış Üye
273 mesaj

Ha bişi unuttum.

Mademki hırsız değilsin. Neden bu dosyada keylogger var?

Demek ki dallamalıkla kalmayıp yalancılık işine de bakıyosun!

PUUUUU Sana emek hırsızı ş..efsiz!!!