kNIGHT ONLINE DA MAVI EKRAN HATASI

pasham45
19-06-2010, 13:00   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Benim pclerde knıght onlıne actıgımda mavı ekran verıyor baska oyun ve programlarda ise hata vermıyor bazı arkadaslar ısınmadan dolayı olabılır dediler bunun olma ıhtımalı varmı acaba şimdiden tskler

Son Düzenleme: pasham45 ~ 19 Haziran 2010 13:06
ßyİsMaiLCaN
19-06-2010, 13:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
168 mesaj

Bendede böyle bir hatavardı nasıl çözdüm tam hatırlamıyorum ama şu kesindi mavi ekrandan kurtulamamıştım:)

1-) İlk olarak knight'ın  yüklü olduğu klasoru tamamen tarattır virüs Cıkabilir. cıkarsa o dosyayı sil temizini bulmaya calış
2-) Format at buda işe yaraya bilir.
3-) sistem özelliklerin yetmiyor olabilir. ben yeni pc aldım ve oynadığımda hiçbir mavi ekran hatası almıyorum

pasham45
21-06-2010, 15:31   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

yok mu yardım edecek

bcan3096
14-02-2012, 12:56   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

Knight Online PvP oyuncusu olarak mavi ekran hatası alıyordum. Forumları dolaştım ve çözüm yoluna yönelik ya zahmetli ya da uygulandığında hatayı almaya devam edici yöntemler gördüm. Bende bildiğim kadarıyla bir kaç ayar değişimiyle kendi sorunumu hallettim. Ayarları değiştirdiğimden beri sorun yaşamadım.
Çözüm olarak (win7 işletim sistemi kullanıcılar için):
1) Oyunun .exe yada Launcher kısmına sağ tık özellikler diyoruz.
2) Uyumluluk sekmesine geliyoruz.
3) Uyumluluk modu kısmında Windows Xp (Service Pack 3) yapıyoruz.
4) Aşağı kısımda ayarlar bölümünde:
    a. Masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak seçeneğini işaretliyoruz.
    b. Yüksek DPI ayarında ekran ölçeklendirmeyi devre dışı bırak seçeneğini işaretliyoruz.
5) Ayrıcalık Düzeyi kısmında bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretliyoruz.

Son olarak uygula diyoruz. İnşallah yardımı dokunur.
Kolay Gelsin..