iLK ÖNCE S.A ARKADAŞLAR BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN KNİGHT ONLİNE NI İNDİRDİM KURDUM NEYSE OYUNUN SİMGESİNE TIKLIOM O PACTH DOLACAĞI YERE ŞU YAZIO CHECİNK VERSİON AND PREPARİNG TO LAUNCH GAME TÜRKÇESİNİ BULDUM AMA BEKLİYORUM BEKLİYORUM GELMİYOR BİR YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER İİ GÜNLER
Knight online den anlayanlar baksın lütfen lütfen
- 1
- 2
PW serverlarda oynamak istiyorsanız yanlış version indirmiş olabilirsiniz.Dogru indirdiysenizde pw serverın ip sini oyunun kayıtlı oldugu yerde server.ini dosyası olur oraya dogru şekilde girmelisiniz.Eger normal usko oynamak istiyorsanız resmi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.Son olarakda eger usko oynamak için indirdiyseniz ve orjinal sitesinden indirdiyseniz bu yazı çıktıgında herangi bir error vermiyorsa bekleyin.Belki sunucular yogundur yada serverlarla ilgili bir çalışma vardır.O zaman patchleri yüklemez.Farklı zamanlarda denemeniz lazım.
kendi sitesinden indirdim 1708 pach ını indirdim o yazı geliyor bir hata vermiyor öyle duruyor 3 gündür deniom sinir oldum abi yha
Yazılarını küçültürsen sevinirim. CAPS tuşu açık şekilde büyük yazmak tüm metini bağırmak anlamına geliyor.
Cevap: Oyunu tekrar kendi Offical sitesinden indirirsen Auto patch yaparsan sorun olmaması lazım .
unları bi dene sorun çıkarsa tekrar sor
kardeşim lütfen bırak yazıyı sen bana cevap verirmisin burda yazı için toplanmadık açil durum var
arkadaşlar az önce başka bir forumdan baktım oyunun ayarlarına girdim game versiyonu 1712 yaptım kaydettim yükledi sonra girdim oynuyodum dc felan yemeye başladım durmadan şimdi yeniden indiriyom saolun
arkadaşım bir şey sorabilirmiyim outo pack ı nasıl yapcam bilmiom söylersen sevinirim :]
şimdi son pack diosan indirmesi zor ilk once hatalar verir sen tekrar tekrar dene 1 saate yakın iner ama kesin olur.
evet zaten 1 saatte inio eskiden şöyleydi ya indirirdin açardın x trap ı yüklerdi açardı o kadardı
kardeş allah senden ve senin gibilerden razı olsun seni yönetici yapmak lazım haa :D
evet :D.:D indirdim şuanda bitti kuruyorum bakalım olcakmı olursa sölerim
üff yha yine aynı yazı yazıyo olmadı üfff yhA CANIM SIKILDI
yha arkadaşlar kendi sitesinden indiriyom big dowloand linkinden indiriyom sonra yine bu hataları veriyor lütfen yardım lütfen çok açil açmam lazım
allah allah. odamı olmadı? ilginç. bi düşünüüm. ve o arada sende google da bi ara .
oldu kardeş oldu sonunda yaptım yuupppiii hepiniz saolun sizin sayenizde :d
yaşasııınn:D yoneticiler baakın :D admin olmasada mod yapın beni bari :D:D
evet :D patron yarısı yapın vxone kardeşimi :D:D çok sevdim seni haa :D
- 1
- 2