Arkadaşlar meleğin bacağını kırıp yükledim oyunu.Girdim falan filan daha önce hiç yapmadığı bir şey yaptı.şifremi karakterimi seçtikten sonra oyuna girerken yani hani o character data falan yüklenirken bir pencere çıktı ve Windows sanal bellek en küçük değeri çok düşük dedi.Bende tamam dedim yüklendi girdim oyuna ama eskisinden çoook yavaş girdim.Yani çok bekledim.Sonra bilgisayar reset attı:( Kaç kere denediysem ya reset attı ya da yüklenirken takıldı ne yapabilirim?
1 Gb Ram var bu arada.
Knıght Online Sanal Bellek sorunu:([Yardım]
sorun knightta değil ramle ilgili bişi sanırsam.
Ben de öyle düşünüyorum 2 tane 512 mb ram var.Zaten sistem gereksinimleri baya bi az Knıght onlinenin.Ayrıca yazın oynadığımda da 1 gb ram vardı ve böyle yapmazdı.
sanal bellekte ikisine de 2048 yaptım.yine de hata verdi
Arkadaşlar yokmudur bir çözümü noluur eskiden böyle yapmazdı.Format atsam düzelir mi ? Yardım lütfen...
bigisayarım>özellikler>Gelişmiş>performans|ayarlar|>gelişmiş>değiştir ve karşına C|D cıkacak onları 1024 2048 ayarla sistemi yeniden başlat düzelecektir..
samet dediğini yapacam. Benim su an ikisi de 2048 di.Format atmayı düşünüyorum.Atayım mı?
samet dediğin işe yaradı.Ancak şimdi de knıght onlinede reset atıyor pc:(
knigthonlineden fazla anlamam cok sorun yaratır zaten knight.. setubu varsa sil baştan yükle . oyuna girerken virüs programı varsa kapa.